MHP'li Filik ve Ak Parti'li Kocaispir İşbirliği Protokolü İmzaladı
Haber Detayı
07 Eylül 2020 - Pazartesi 11:29 Bu haber 4431 kez okundu
 
MHP'li Filik ve Ak Parti'li Kocaispir İşbirliği Protokolü İmzaladı
Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Ak Parti'li Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, işbirliği protokolü imzaladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Filik ve Ak Parti'li Kocaispir İşbirliği Protokolü İmzaladı

MHP'li Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik ile Ak Parti'li Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Cumhur İttifakı'nın bileşeni iki siyasi partinin Belediye Başkanları olarak, İki İlçe halkına daha iyi hizmet edebilmek için işbirliği protokolü imzaladı.

 

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜMÜZ HALKIMIZA VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

 

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Yüreğir Belediyesi ile imzalanan işbirliği protokolü hakkında yaptığı açıklamada, ''Ak Parti Adana Milletvekili Sayın Tamer Dağlı, Ak Parti Adana İl Başkanı Sayın Mehmet Ay, Yüreğir Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Kocaispir ve Ak Parti yöneticileri Belediyemizi ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Yureğir Belediyesi ile işbirliği protokolü imzaladık. Hemşerilerimize ve ilçemize hayırlı olsun.'' dedi.

 

HALKIMIZIN YARARINA OLACAK NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yumurtalık Belediyesi ile yapılan işbiliği hakkında sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yumurtalık Belediyesi ile iş birliği protokolümüzü imzaladık. Hemşehrilerimizin yararına olacak ne varsa yapmaya sonuna kadar hazırız. Çünkü bizim tek derdimiz insan.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yumurtalık Belediye Başkanı, Türkeş Filik, Yüreğir Belediyesi, Fatih Mehmet Kocaispir, işbirliği protokolü, daha iyi hizmet, Adana Haberleri, Ak Parti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı