MHP'li Fatih Çetinkaya'dan Önemli Hatırlatma
Haber Detayı
23 Aralık 2020 - Çarşamba 10:47 Bu haber 1735 kez okundu
 
MHP'li Fatih Çetinkaya'dan Önemli Hatırlatma
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, ''Sen de mi Brütüs'' sesi gelmemesi ve araya nifak girmemesi konusunda hatırlatmalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Fatih Çetinkaya'dan Önemli Hatırlatma

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM Grup Toplantısında yaptığı, uyuşturucu ve organ ticareti yapanlardan vergi alınmasıyla ilgili önerisini değerlendiren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, kendisine yakın olanların CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na söz konusu ticaretin kimin tarafından yapıldığı konusunda bilgilendirme yapmasını istedi. 

 

UYARALIM Kİ SONRA ARAYA NİFAK GİRMESİN

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''Uyuşturucu ticareti yapan adamdan vergi alacaksın. Organ ticareti yapan adamdan vergi alacaksın.'' sözlerini sosyal medyadan paylaşarak değerlendirmede bulunan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, yaptığı açıklamada, ''Belki bilmiyordur! Kendisine yakın olanlar beyfendiye söyleyebilirler mi acaba? Uyuşturucu ve organ ticaretini terör örgütü PKK yapar, içeride sözcüsü HDP, dışarıda YPG destek olur. Sonra Kandil’den 'Sen de mi Brütüs' sesi gelmesin. Uyaralım ki sonra araya nifak girmesin.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Fatih Çetinkaya, Sen de mi Brütüs, sesi gelmemesi, nifak girmemesi, hatırlatmada bulundu, açıklama, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı