MHP'li Fatih Aydın'dan Sözde Milliyetçi Medyaya Ayar
Haber Detayı
20 Ağustos 2022 - Cumartesi 17:51 Bu haber 3245 kez okundu
 
MHP'li Fatih Aydın'dan Sözde Milliyetçi Medyaya Ayar
MHP'li Fatih Aydın, Sözde Milliyetçi medyanın Devlet Bahçeli’ye akıl vermeye kalkmak yerine, Meral Akşener'e akıl vermesini istedi.
MHP Haberi
MHP'li Fatih Aydın'dan Sözde Milliyetçi Medyaya Ayar

MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alırken, İyi Parti ve Meral Akşener'i kendince aklamaya ve parlatmaya çalışan Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu'na tepki gösteren MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Aydın, Orhan Uğuroğlu'nun MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye akıl vermeye kalkacağına, Meral Akşener'e HDPKK ve FETÖ ile arasına mesafe koymasını tavsiye etmesini istedi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN 2018 YILINDA VERDİĞİ İLAN

 

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde aylarca süren MHP'ye iftira kampanyasının parçası olan siyasetçi, gazeteci, anketçi ve yazarları, seçimden iki gün sonra gazetelere verdiği ilanla deşifre eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamanın bir bölümünde, ''24 Haziran 2018 tarihinde yapılan seçim sonuçları, bir kez daha gösterdi ki Türk Milleti algı oyunlarına gelmiyor, müfterilere inanmıyor, ahlak ve adaletinden sapma hakkını göstermiyor. MHP'ye özel bir kin ve nefret duyan zevat-ı muteber (!) ümit ederim ki insafa gelirler, vicdanlı olmanın hakkını verirler. Sizin gibiler olmasa hakikat, haysiyet, doğruluk, adamlık, ahlak, insanlık nasıl seçilir, ayırt edici vasfını nasıl gösterirdi! Bu nedenle şükranlarımızı sunuyorum, var olun diyorum. Ne yaptınızsa başaramadınız, nitekim MHP'yi yıkamadınız. Beyhude yere uğraşmayın, Türk milletini durduramazsınız.'' demişti.

 

BAHÇELİ'NİN DEŞİFRE ETTİĞİ ORHAN UĞUROĞLU'NUN HEZEYANLARI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin deşifre ettiği 70 kişiden birisi olan Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, deşifre olmanın ve ilandaki sözlerin hazımsızlığını yıllarca içinde taşımanın hezeyanıyla kaleme aldığı köşe yazısında, o ilandan bugüne kadar MHP Teşkilatlarının söz konusu isimleri hedef aldığını iddia etti.

 

MHP ve Ülkü Ocaklarını hadsizce karalamaya çalıştığı köşe yazısında, ''MHP ve Ülkü Ocaklarının bu planlı, düzenli saldırıları organize terördür. Sözde milliyetçi, sözde ülkücü geçinen bu saldırganlar ve bunlara talimat verenler terör suçu işlemektedir.'' sözlerini sarfeden Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, Cumhur İttifakını iktidardan indirmek için savunduğu 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partilerin, Türkiye'nin başına yıllardır bela olan terör örgütlerinden birisi olan PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile siyasi birliktelik yapmasını ise görmezden geliyor.

 

Türk Milliyetçilerini sokaktan çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi susmakla itham eden Orhan Uğuroğlu, desteklediği İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in; terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'yi meşrulaştırma gayretkeşliğine, Selahattin Demirtaş ile kahvaltı güzellemesi yapmasına, Kürdistan'dan bahseden HDP'liye ses çıkarmamasına, HDP'li yöneticilerin kadın olma özelliğine hakaretlerine ses çıkarmamasına ise tek laf edemiyor.

 

15 Temmuz Fetö hain darbe girişimi sonrası devletin içindeki FETÖ'cüleri bertaraf etmek, terör örgütü PKK'ya karşı daha iyi mücadele edebilmek adına oluşturulan Cumhur İttifakı içinde yer alan MHP'yi, ''Cumhurbaşkanı adayı çıkartmıyor. Türkiye'yi yönetmeye talip olmuyor. MHP de Bahçeli de siyasi istikballerini; AKP'ye ve Erdoğan'a endekslediler.'' sözleriyle hadsizce eleştiren Orhan Uğuroğlu, Meral Akşener'in de; Cumhurbaşkanı adayı olmadığını ve tüm siyasi ikbalini PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin masa altından destek verdiği 6'lı muhalif ittifaka endekslediğini unutuyor.

 

MHP'Lİ FATİH AYDIN'DAN ORHAN UĞUROĞLU'NA TEPKİ VE TAVSİYELER

 

Tüm bu gelişmeler ışığında MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alırken, İyi Parti ve Meral Akşener'i kendince aklamaya ve parlatmaya çalışan Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu'na tepki gösteren MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Aydın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yeniçağ isimli sadece ilgilisinin bildiği zillet taraftarı gazetenin teneke gürültüsü yazarı Orhan Uğuroğlu yine içine düştüğü irin çukurundan pisliğini kusmuş MHP ve saygıdeğer Liderimize. Orhan efendinin karın ağrısı aynı şöhret olmak isteyen tiplerin sancısıyla aynıdır. Kendisinin şöhreti nerede nasıl yakalayacağı bizce meçhuldür. Bizi de pek ilgilendirmiyor zaten. Ancak Ülkücüleri karalamaktan, Milliyetçi Ülkücü Hareketin Liderine her fırsatta salya sümük hadsizce saldırarak ithamlarından vazgeçmesi başlıca tavsiyemdir. Orhan Efendi Türk milliyetçilerinin Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye akıl vermeye kalkacağına patroniçesi Meral Akşenere HDPKK ve FETÖ ile arasına mesafe koymasını tavsiye etmesi makul ve yerinde olacaktır. MHP ve Ülkü Ocakları mazisi şanla şerefle dolu Yiğitler otağıdır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Yönetim Kurulu Üyesi, Fatih Aydın, Sözde Milliyetçi, medyanın, Devlet Bahçeli, akıl vermeye, kalkmak yerine, savunduğunuz, siyasetçiye, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı