MHP'li Arzu Erdem'den Muhalif İttifakı Bitiren Sorular
Haber Detayı
20 Ağustos 2022 - Cumartesi 12:04 Bu haber 5268 kez okundu
 
MHP'li Arzu Erdem'den Muhalif İttifakı Bitiren Sorular
MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, yarın toplanacak 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partileri köşeye sıkıştıran sorular sordu.
MHP Haberi
MHP'li Arzu Erdem'den Muhalif İttifakı Bitiren Sorular

MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu'nu ziyaret eden MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, yarın 6. kez toplanacak olan 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partileri köşeye sıkıştıran sorular sordu.

 

6'LI MUHALİF İTTİFAKIN KAFASI KARIŞAN SEÇMENLERİ 

 

6'lı muhalif ittifakta yer alan siyasi partilerin Genel Başkanları, önümüzdeki pazar günü Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde 6. kez toplanacak. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'e geçiş söylemleri dışında bugüne kadar elle tutulur bir şey söyleyemeyen ve terörle mücadele konusunda kafasını kuma gömmeye devam eden 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partilerin, PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile siyasi birliktelik yapmaktan çekinmemeleri Milliyetçi ve Ulusalcı seçmenlerin ve milli düşünen siyasi partilerin tepkisini çekmeye devam ediyor.

 

SP, Deva ve Gelecek partisilerinin ayrı ittifak kuracağı söylendileri devam ederken, Temel Karamollaoğlu'nun ''6'lı masanın eskiden olduğu gibi büyük bir önemi kalmadı.'' sözlerini sarfetmesi, 6'lı muhalif ittifakta derin tartışmalara yol açarken, ittifaktaki partilerin HDP siyasetine yakın durmaları; CHP'deki Ulusalcıların ve İyi Parti'de siyaset yaparak hala Türk Milliyetçisi kalabileceklerini sanan seçmenlerin kafasını karıştırdı. Kafa karışıklığı yaşayan seçmenlere sol cenahın ulusalcılarından ve sağ cenahın Milliyetçilerinden çarpıcı sorular gelmeye devam ediyor. 6'lı muhalif ittifakta yer alan siyasi partilere ve destekçilerine en son soru soran siyasetçi ise MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem oldu.

 

MHP'Lİ ARZU ERDEM'DEN 6'LI MUHALİF İTTİFAKA SORULAR

 

MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu'nu ziyaret eden MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin 6'lı masaya yönelik gösterdiği resme bakarsanız, önemli olanın masada yan yana olanların değil masada başka kimlerin olduğu ve desteklediğidir. O masada yer alan herkese sorulması gereken sorularımız var. Siz PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile bir arada mısınız değil misiniz? Ankara patlamasında otobüs durağındaki patlamada teröristin leşini kaldıran HDP milletvekilleriyle CHP milletvekilleri var mıydı yok muydu? HDP'nin PKK'nın siyasi uzantısı olduğunu söylemek suretiyle, tekrar İP'in başındaki kişiye lütfen şunu sorun gerçekten bugün Aybike öğretmenin kanı elinde olan Selahattin Demirtaş'ı çıkarmak istiyorlar mı çıkardıkları vakit kahvaltı yapacaklar mı? Bizim için oradaki masada kim olursa olsun aynı sorulara muhatap ve Türk milletinin de sorması gereken sorular bunlardır. CHP'nin helalleşme toplantıları siyasi bir hamledir. Kavala'ya ve Selahattin Demirtaş'a özgürlük isteyen birinin, FETÖ'cülerin eğer biz gelirsek şartlı salıverme diyen birinin helalleşmeye hakkı da yok yeri de yoktur.'' dedi.

 

EROL BULUT'TAN MHP VE DEVLET BAHÇELİ AÇIKLAMASI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin milli duruşunun kendilerine güç verdiğini dile getiren 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu Başkanı Erol Bulut, ziyarette yaptığı açıklamada, ''MHP ve Lider Devlet Bahçeli'nin milli duruşunu takdir ediyoruz. Onların varlığı bize güç veriyor. Türkiye'nin en sıkıntılı zamanlarında mayası, kimyası, betonu ve taşı oldunuz. Gerektiğinde en kritik dönemlerde koltuklarından vazgeçtiler. Makamlarından vazgeçtiler ama asla vatanlarından bir dirhem, bir santim vazgeçmediler. 15 Temmuz'da dik duran ismi ile müsemma olan Devlet Bahçeli başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Teröristler bilsinki, biz her zaman bu lambaları açık tutuyoruz. Bu vatanı asla böldürmeyeceğiz. Bayrağımızı indirmeyeceğiz. Ezanımızı da dindirtmeyeceğiz.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 


 
  

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul Milletvekili, Arzu Erdem, yarın toplanacak, muhalif ittifak, siyasi partiler, köşeye sıkıştıran, sorular sordu, Şehitler, Gaziler, Cumhur İttifakı, 15 Temmuz, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı