MHP'li Ersoy: Ayağımıza Dolanan Çalılara Aldırmayız
Haber Detayı
15 Aralık 2020 - Salı 10:06 Bu haber 2515 kez okundu
 
MHP'li Ersoy: Ayağımıza Dolanan Çalılara Aldırmayız
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, Türkiye Kızılelma hedefini gerçekleştirmek için Savunma Sanayi hamlelerine devam edeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Ersoy: Ayağımıza Dolanan Çalılara Aldırmayız

ABD'nin Türkiye'ye karşı aldığı yaptırım kararına tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Osmaniye eski Milletvekili Ruhi Ersoy, Türkiye'nin Kızılelma ülküsünü gerçekleştirmek için ayağına dolanan çalılara ve zehrini akıtmak için bekleyen yılanlara aldırmadan Savunma Sanayi hamlelerine devam edeceğini belirterek, Türkiye'nin yükselişinin Türk’ün diz vurup baş kaldırması olduğunu ve bunun engellenemeyeceğini söyledi.

 

YÜKSELİŞİMİZ TÜRK'ÜN DİZ VURUP BAŞ KALDIRMASIDIR

 

ABD yaptırımları iHA, SİHA başta olmak üzere Savunma Sanayimize uygulayacakmış. Bilsinler ki 'Çakal fermanını Bozkurt hükmü yırtar' diyen Liderimiz Devlet Bahçeli ve dünya 5’ten büyüktür diyen Cumhurbaşkanımız var. Biz savunma sanayi hamlemizde muvaffak olacağımıza sonsuz bir iman ve iştiyakla ant içtik. Çifte su verilmiş çelik gibi irademizle köklerimizden göklere nam salacağız! Dost-düşman bilsin ki; yükselişimiz Türk’ün diz vurup baş kaldırmasıdır. Engel olunamaz!

 

KIZILELMA ÜLKÜMÜZDEN VAZGEÇMEYİZ. VAZGEÇERSEK GÖK GİRSİN KIZIL ÇIKSIN

 

Bizi; istiklal ve istikbal mücadelemizi her daim ruhunda yaşayan bu aziz Türk Milleti ve Kızılelma ülkümüz için ayağımıza dolanan çalılara ve zehrini akıtmak için bekleyen yılanlara aldırmadan ANKA’larımızla AKINCI’larımızla göklere Türk’ün imzasını atmaktan alıkoyamayacaklar! 'Hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile, ecnebilerin planları ile yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir.' Bu inançla yerli ve milli teknoloji hamlemizle açtığın yolda, gösterdiğin hedeflere ulaşmak için ant içtik. Vazgeçersek gök girsin kızıl çıksın!

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Ruhi Ersoy, Türkiye Kızılelma hedefi, vazgeçmeyecek, Savunma sanayi hamlesi, Kızılelma
Yorumlar
Haber Yazılımı