MHP'li Adan: Ebedi Dümen Kırıcılar Bahçeli'yi Anlayamaz
Haber Detayı
14 Aralık 2020 - Pazartesi 17:11 Bu haber 2299 kez okundu
 
MHP'li Adan: Ebedi Dümen Kırıcılar Bahçeli'yi Anlayamaz
MHP'li TBMM Başkanvekili Celal Adan, ezeli rota kaçkınları ve ebedi dümen kırıcıların MHP Lideri Bahçeli'yi anlayamayacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Adan: Ebedi Dümen Kırıcılar Bahçeli'yi Anlayamaz

805 kişinin imza attığı ortak bildiri sahiplerinden T 24 Yazarı Hasan Cemal'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef almasına tepki gösteren TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, Milliyetçilere "çığırtkan" diyen Hasan Cemal'in Kör Agop'un Meyhanesi ile Kandil arasında mekik dokuyan bir nüfuz ajanı olduğunu belirterek, ezeli rota kaçkınları ve ebedi dümen kırıcıların MHP Lideri Bahçeli'yi anlayamayacağını söyledi.

 

HASAN CEMAL MEYHANE İLE KANDİL ARASINDA MEKİK DOKUYAN NÜFUZ AJANIDIR

 

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Milliyetçilere "çığırtkan" diyen Hasan Cemal; kendini tasvir etmek için Edward Said'in entelektüel tanımına değil, oryantalizm kitabına bakmalıdır. Çünkü özgürlüğün öncüsü değil, Karen Fogg'un yancısıdır. Kör Agop'un Meyhanesi ile Kandil arasında mekik dokuyan bir nüfuz ajanıdır.'' dedi.

 

EZELİ ROTA KAÇKINLARI VE EBEDİ DÜMEN KIRICILAR BAHÇELİ'Yİ ANLAYAMAZ

 

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, ''Sicili ve niyeti bozuk Hasan Cemal; liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'yi "ağzı bozuk" olmakla itham etmiştir. Liderimizin sözleri ve duruşu, cetvel gibidir. Düzelmeye niyeti olanlar, ona bakarak hizaya gelebilir. Fakat ezeli rota kaçkınları, ebedi dümen kırıcılar; onu anlayamaz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: TBMM Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili, Celal Adan, Devlet Bahçeli, ezeli rota kaçkınları, ebedi dümen kırıcılar, Bahçeliyi anlayamaz, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı