MHP'li Erkan Akçay'dan Muhalefete Zor Sorular
Haber Detayı
05 Kasım 2020 - Perşembe 10:10 Bu haber 3621 kez okundu
 
MHP'li Erkan Akçay'dan Muhalefete Zor Sorular
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Lideri Bahçeli'yi hedef alan muhalefete zor sorular yöneltti.
MHP Haberi
MHP'li Erkan Akçay'dan Muhalefete Zor Sorular

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP ve Ak Parti'nin Türkiye'nin bekası için Cumhur İttifakı'nı oluşturduğunu belirterek, muhalefeti hangi gücün bir araya getirdiğini sordu.

 

MHP VE AK PARTİ CUMHUR İTTİFAKI'NI OLUŞTURDU. SİZ NEYİN İTTİFAKINI YAPTINIZ?

 

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''CHP'li Özgür Özel Kandil ve Pensilvanya ağzıyla yine Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırmaktadır. MHP ve Ak Parti, Türkiye'nin bekası için Cumhur İttifakı yapmıştır. Bu ittifak şeffaf ve milli bir ittifaktır. CHP, HDP, PKK, FETÖ, İP, Davutoğlu ve Babacan'dan oluşan beş benzemezi hangi güç bir araya getirmiştir? Bunlar neyin ittifakını yapmıştır? CHP'li Özel sahne gerisinden aldığı sufle ile konuşan Kılıçdaroğlu'na bakmalıdır. FETÖ’nün kumpasıyla CHP'nin başına getirilen Kılıçdaroğlu'nun bir ayağı Kandil'de, bir ayağı Pensilvanya'dadır. Kulağı da Türkiye düşmanlarının her türlü suflesine açıktır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, Cumhur İttifakı, MHP ve Ak Parti, Devlet Bahçeli, Devletin Bekası, Türk Milletinin bekası, MHP, MHP Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı