MHP'li Erdem: 3600 Ek Gösterge Bu Yıl Çıkmalıdır
Haber Detayı
26 Aralık 2020 - Cumartesi 21:10 Bu haber 4750 kez okundu
 
MHP'li Erdem: 3600 Ek Gösterge Bu Yıl Çıkmalıdır
MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, 3600 ek gösterge düzenlemesinin artık yapılması gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Erdem: 3600 Ek Gösterge Bu Yıl Çıkmalıdır

2021 yılının dünya Türklüğünün, Türk İslam dünyasının ve bütün mazlum milletlerin ümidi olacağı bir yıl olması temennilerinde bulunan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, meslek tanımları olmayan itfaiyecilerin meslek tanımı çalışmasının yapılmasını ve memurların aylık ücretlerinin, emekli aylıklarının ve emekli ikramiyelerinin artmasında etkili olacak olan 3600 ek gösterge düzenlemesinin 2021 yılında yapılmasını istedi.

 

İTFAİYECİLERİN MESLEK TANIMLARININ YAPILMASI GEREKİR

 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''Öncelikle orman yangınlarında amansızca mücadele eden itfaiyeci kahramanlarımıza buradan dualarımızı göndermek istiyoruz. Sadece orman yangınlarında değil, canlılıların kurtarılmasında, yine malın zarar görmemesi için canlarını ortaya atan bu kahramanlarımızın meslek tanımlarının olmadığını, bu açıdan bir meslek tanımı çalışmasının yapılması gerektiğini, buna göre de özlük haklarının düzenlenmesi gerektiğini buradan tekrar belirtmek istiyorum.'' dedi.

 

2021 YILINDA 3600 EK GÖSTERGE DÜZENLEMESİNİN YAPILMASINI TEMENNİ EDİYORUM 

 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''15 Mart 2020 itibarıyla olumsuz yönde etkilenen servis şoförlerimizle ilgili bilhassa hem araç kredilerini hem sigorta masraflarını; evlerinin geçimlerini sağlarken de büyük zorluk çeken servis aracı sahiplerimize ve şoförlerimize bir destek verilmesi gerekiyor. Temennim o dur ki, 2021 yılında bununla ilgili bir destek çıkacaktır. Ayrıca yine temennim o dur ki, kahraman Türk polisimizle ilgili 3600 ek gösterge önümüzdeki sene gerçekten hak eden kahraman polisimize verilecektir.'' dedi.

 

2021 YILININ TÜRK İSLAM DÜNYASININ ÜMİDİ OLMASINI TEMENNİ EDERİM

 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''2020 yılını geride bıraktığımız şu günlerde, tüm milletvekili arkadaşlarımıza, stenograf kardeşlerimize, yine, kahraman polis arkadaşlarımıza, kavaslarımıza, tüm Meclis personelimize, emeği geçen herkese ve aziz Türk milletimize 2021 yılında sağlık ve huzur diliyorum. Türk İslam ülküsüne bağlı, Türklük şuur ve vakarına sahip, Türklüğü bedeni, İslamiyet'i ruhunda bilen nesillerin çoğaldığı, dünya Türklüğünün, Türk İslam dünyasının ve bütün mazlum milletlerin ümidi olacağı bir yıl olmasını temenni ediyor, sağlık, mutluluk, huzur dolu günler diliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul Milletvekili, Arzu Erdem, 3600 ek gösterge, düzenleme yapılmalı, 2021 yılında çözülmeli, itfaiyeci meslek tanımı, 2021 yılı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı