MHP'li Enginyurt: İktidar Değişikliği İsteyenlerin Tek Umudu Coronavirüs
Haber Detayı
11 Mart 2020 - Çarşamba 01:19 Bu haber 2721 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt: İktidar Değişikliği İsteyenlerin Tek Umudu Coronavirüs
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt: İktidar Değişikliği İsteyenlerin Tek Umudu Coronavirüs

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Türkiye'de kriz çıkmasını ve iktidarın değişmesini isteyenlerin tek ümitlerinin Coronavirüs kaldığını söyledi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Türkiye'de kriz çıkmasını ve ekonominin kötüye gitmesini isteyenlerin emeline ulaşmak için tek umutlarının Coronavirüs kaldığını söylemesi üzerine, gelen tepkilere örnek vererek tekrar yaptığı açıklamasında, CHP'li Abdüllatif Şener'in Coronavirüsün yaygınlaşmasından sonra iktidarın değişeceğine ümitlendiğini söyledi.

CORONAVİRÜS İKTİDAR DEĞİŞİKLİĞİ İSTEYENLERİN UMUDU OLDU

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Coronavirüs, Türkiye'de niye yok, neden gelmedi diye dertlenen büyük bir kesim var. Suriye dediler yıkamadılar, ekonomiyi batıramadılar, halkı sokağa dökemediler, Rusya dan medet umdular olmadı, Amerika hayalleri çamura battı. Tek ümitleri kaldı, Coronavirüs. Allah'ım sevindirmesin.'' dedi.

CORONAVİRÜS'TEN MEDET UMANLARI AÇIKLADI

CHP'li Abdüllatif Şener'in sosyal medyadaki Coronavirüs'ün ekonomiye etkisi konusundaki, ''N’olacak bu memleketin hali? Haberler kötü. Benden duymuş olmayın. Dünya ekonomisi çöküşe doğru yol alıyor. Eğer koronavirüs bu hızla yayılır ve etkisini altı ay sürdürürse, hiçbir ülkede hiçbir iktidar ayakta kalamaz! Dostlar! Yeni bir dünyaya merhaba!'' açıklamasını sosyal medyadan paylaşarek cevap veren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Coronavirüsü bekleyenler var dedim diye, sol ve Fetöcü troller, siyaset için böyle yazılmaz diye tepki gösterdiler. CHP Milletvekili Abdullatif Şeneri okuyun bakalım, biz mi siyasete malzeme yaptık? Yoksa CHP mi? Adam iktidarlar değişecek, yani Erdoğan gidecek diye umutlanmış bile.'' dedi.

 

Kaynak: () - Adana Hilal Editör:
Etiketler: MHP'li, Enginyurt:, İktidar, Değişikliği, İsteyenlerin, Tek, Umudu, Coronavirüs,
Yorumlar
Haber Yazılımı