MHP'li Belediye Meclis Üyesinden Örnek Davranış
Haber Detayı
09 Mart 2020 - Pazartesi 21:26 Bu haber 2129 kez okundu
 
MHP'li Belediye Meclis Üyesinden Örnek Davranış
MHP Haberi
MHP'li Belediye Meclis Üyesinden Örnek Davranış

MHP Tomarza Belediye Meclis Üyesi Ünsal Yağmur, görev süresi boyunca alacağı tüm huzur hakkını ihtiyaç sahiplerine bağışladı.

 

MHP Tomarza Belediye Meclis Üyesi Ünsal Yağmur, 2024 yılında yapılacak olan Yerel Seçimlerine kadar yapacağı görev süresi boyunca, alacağı tüm huzur hakkının tamamını ihtiyaç sahibi vatandaşlara kullanılması amacıyla, Tomarza Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na bağışladı. Asgari ücretle bir işyerinde çalışarak geçimini sağlayan Belediye Meclis Üyesinin, bu örnek davranışı vatandaşların takdirini topladı.

 

BAĞIŞIN RESMİLEŞMESİ İÇİN YAZI İŞLERİNE DİLEKÇE VERDİ

 

Kayseri'nin Tomarza İlçesi'nde 31 Mart Yerel Seçimlerinde MHP listesinden Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayı olan Ünsal Yağmur, huzur hakkı' olarak tanımlanan Meclis Toplantısı oturumu, başkanlık vekili ve komisyonda almış olduğu ücretlerin tamamının ilçede bulunan ihtiyaç sahibi ailelere bağışlanması için Yazı İşleri Müdürlüğüne dilekçe verdi.

 

ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN BELEDİYE MECLİS ÜYESİNİN ÖRNEK DAVRANIŞI

 

Asgari ücretle bir işyerinde çalışarak geçimini sağlayan MHP Tomarza Belediye Meclis Üyesi Ünsal Yağmur'un örnek bir davranış sergileyerek, huzur hakkının tamamını ihtiyaç sahiplerine bağışlaması, Tomarza İlçesinde günün konusu oldu. Bu örnek davranışı takdir eden Tomarzalılar, MHP Tomarza Belediye Meclis Üyesi Ünsal Yağmur'u tebrik ettiler.

Kaynak: () - Adana Hilal Editör: Hakan Yakın
Etiketler: MHP'li, Belediye, Meclis, Üyesinden, Örnek, Davranış,
Yorumlar
Haber Yazılımı