MHP'li Enginyurt Bülent Arınç'ın Görevden Alınmasını İstedi
Haber Detayı
16 Mayıs 2020 - Cumartesi 01:06 Bu haber 3041 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt Bülent Arınç'ın Görevden Alınmasını İstedi
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Camiler de okunan sela ve dualardan rahatsız olan Bülent Arınç'ın görevden alınmasını istedi.
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt Bülent Arınç'ın Görevden Alınmasını İstedi

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, coronavirüs nedeniyle camilerden her gün dua ve salavatlar okunmasını eleştiren Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'a tepki göstererek, Camiler de okunan sela ve dualardan rahatsız olan Bülent Arınç denilen ağlakın görevden alınması gerektiğini söyledi.

 

CAMİLERDE SELA VE DUA OKUNMASINDAN RAHATSIZ OLAN BÜLENT ARINÇ'IN AÇIKLAMASI

 

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, bir gazeteye verdiği beyanatta, ''Her gün yatsı ezanı okunuyor, camide kimse yok, zaten namaz da kılınmıyor. Ama arkasından 15 dakika salavatlar mevlid-i şerifler, dualar. Böyle bir şey bir defa olur benim bildiğim. İnsanlar nefret mi ettiriliyor yoksa dini duyguları mı canlı tutuluyor? Araştırılması gerekir. Bana kalırsa bu bid'attır.'' dedi.

 

MHP'Lİ ENGİNYURT'TAN BÜLENT ARINÇ'A TEPKİ

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Kitabımız Kuranı Kerim okur ve Yüce Allah'a niyazda bulunurken, Bülent Arınç denilen ağlak, Camiler de okunan sela ve dualardan rahatsız oluyor. Allah aşkına! Bu Arınçı daha ne kadar koruyacaksınız? Salıverin gitsin, cübbesini giysin.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Enginyurt, Bülent, Arınç'ın, Görevden, Alınmasını, İstedi,
Yorumlar
Haber Yazılımı