MHP'li Enginyurt: Allah Size On Katını Versin
Haber Detayı
14 Nisan 2020 - Salı 10:55 Bu haber 3102 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt: Allah Size On Katını Versin
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP Lideri Bahçeli hakkında iyi ya da kötü düşünenlere dua ve beddua etti.
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt: Allah Size On Katını Versin

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlığıyla ilgili aslı olmayan haber paylaşanlara verdiği cevapta MHP Lideri Bahçeli'nin dimdik ayakta olduğunu belirterek, ''MHP Lideri Bahçeli hakkında kim ne düşünüyorsa Allah ona 10 katını versin'' sözleriyle dua ve beddua etti.

 

BAHÇELİ HAKKINDA KİM NE DÜŞÜNÜYORSA ALLAH ONA 10 KATINI VERSİN

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Alçakça dedikodu üreterek, Liderimiz üzerinden sevenlerini üzmeye yönelik çirkin arzularını, sanki olmuş gibi yazanlar. Hayal dünyasında, şizofren komplolar üretenler. Ağzı ishal olmuş sürüngenler. İftiracı müptezeller. Liderimiz, Allah'ın izniyle dimdik ayakta ve Hareketin başında. Liderimiz Devlet Bahçeli, Ceza İndirimi için oy kullanmaya TBMM'ye geldi. Dilerim ki; Kim Liderimiz için ne düşünüyorsa, Allah ona 10 katını versin. Yalancılara 100 kat versin. İnşallah, hevesleriniz kursağınızda telef olacaksınız.'' dedi.

 

HAREKETE AYAR VERMEYE KALKANLAR MİLLİYETÇİ HAREKETİ TANIMIYORLAR

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Liderimizin sağlığı üzerinden dedikodu ve yalan haber paylaşarak hesap yapanlar, MHP için rol kapma yarışına girip Harekete ayar vermeye kalkanlar, Milliyetçi Hareketi tanımıyorlar. Ölüm bize gelirse hoş geldi, sefa geldi deriz. Biliriz ki; ölüm sevgililerin en güzeli Allaha kavuşmaktır. Allah uzun ömür versin. Bizim tek Liderimiz Devlet Bahçeli'dir. Hareketin Lideri Devlet Bahçeli'dir. Biz bizden olanla yol arkadaşı oluruz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Enginyurt:, Allah, Size, On, Katını, Versin,
Yorumlar
Haber Yazılımı