MHP'li Durmaz'dan Muhalefeti Tuş Eden Tespitler
Haber Detayı
06 Nisan 2022 - Çarşamba 02:11 Bu haber 2840 kez okundu
 
MHP'li Durmaz'dan Muhalefeti Tuş Eden Tespitler
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, verdiği üç örnek ile muhalefet cenahının izlediği stratejinin esas yüzünü gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Durmaz'dan Muhalefeti Tuş Eden Tespitler

Cumhur İttifakı'nın karşısında olan muhalif ittifakın icraatları ile karşı çıktığı park ve meydanlara verilecek olan isimler üzerinden değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, verdiği üç örnekten yola çıkarak muhalefet cenahının izlediği strateji hakkında manidar tespitlerde bulundu.

 

MHP'Lİ SADİR DURMAZ'DAN MANİDAR TESPİTLER

 

Muhalif ittifakın karşı çıktığı park ve meydanlara verilecek olan isimler üzerinden değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İstanbul’da, çocuk parkalarını PKK paçavralarını andıran sembollerle dolduran, İzmir’de darbeci 'Çevik Bir Meydanı'nın isminin 'Ömer Halisdemir Meydanı' olmasına karşı çıkan CHP-HDP ittifakı, bugün de Mersin’de, (PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen) Şehidimiz Eren Bülbül’ün adının bir parka verilmesine karşı çıktı!'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, muhalefet, muhalif cenah, esas amacı, üç örnek, manidar tespitler, deşifre etti, siyaset, Cumhur İttifakı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı