MHP'li Vahapoğlu'ndan Muhalif İttifaka Hatırlatma
Haber Detayı
04 Nisan 2022 - Pazartesi 20:30 Bu haber 3657 kez okundu
 
MHP'li Vahapoğlu'ndan Muhalif İttifaka Hatırlatma
MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Macaristan ve Pakistan'da yaşananlar üzerine Türkiye'deki 6'lı muhalif ittifaka göndermelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Vahapoğlu'ndan Muhalif İttifaka Hatırlatma

ABD'nin ülkelerin yönetimlerini değiştirme stratejisi kapsamında Pakistan ve Macaristan'da oynadığı küresel oyunların bozulması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Türkiye'deki 6'lı muhalif ittifakın da aynı sonuçları yaşayacağı öngörülerinde bulunarak, muhalifleri destekleyen cenaha ve anket firmalarına göndermelerde bulundu.

 

KÜRESEL GÜÇLERİN PAKİSTAN VE MACARİSTAN'DAKİ OYUNU BOZULDU

 

ABD'nin ülkelerin yönetimlerini değiştirme stratejisi kapsamında Pakistan ve Macaristan'da yönetimlerin el değiştirmesi için düğmeye basıldı. Küresel güçlerin baskısıyla harekete eden Pakistan'ın Bakanlar Kurulu, İmran Khan'ın Başbakanlıktan düşürülmesi için harekete geçerken Pakistan Meclisi önergeyi reddederek erken seçim kararı aldı. 

 

Pakistan'da küresel oyun çöpe atılırken, Macaristan'da yapılacak seçimlerde 6 siyasi partiden oluşan muhalefet bloğunu destekleyen küresel güçler, bir darbe de buradan yedi. Küresel güçlerin ve anket firmalarının allayıp pulladığı 6'lı muhalif ittifak, seçimleri kaybetti.

 

Pakistan ve Macaristan'da küreselcilerin yönetimleri el değiştirme oyunlarının bozulması üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Türkiye'deki 6'lı muhalif ittifakın da aynı sonuçları yaşayacağı öngörülerinde bulundu.

 

MHP'Lİ HİDAYET VAHAPOĞLU'NDAN PAKİSTAN'DA YAŞANANLARA DEĞERLENDİRME

 

Küresel güçlerin Pakistan'da yönetimi el değiştirme oyununun ters tepmesi üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''15 Temmuz’da Türkiye’de başarılı olamayanlar benzer bir oyunu Pakistan’da sahneye koydular. 1. Aşamayı yenilgiye uğrayan ABD-İngiltere koalisyonu bu defa  Bakanlar Kuruluna 'İmran Khan'ın Pakistan Başbakanı olmadığı'nı ilan ettirdi. Meclis feshedildi. Pakistan’da çok şey olabilir derken ABD, Asya’da yeni bir  darbe daha yedi. ABD-İngiltere’nin kurguladığı tezgah tutmadı ve Pakistan Meclisi Imran Khan Hükümeti aleyhine muhalefet tarafından verilen güvensizlik oylamasını reddetti. Pakistan, erken seçime gitme kararı aldı. Pakistan için hayırlı olsun.'' dedi.

 

MHP'Lİ HİDAYET VAHAPOĞLU'NDAN MACARİSTAN SEÇİMİ DEĞERLENDİRMESİ

 

Macaristan'da küresel güçlerce bir araya getirilen ve anket firmalarının algı operasyonlarıyla desteklenen altı muhalefet partisinin, yapılan seçimlerde ülkeyi 12 yıldır yöneten Başbakan Viktor Orban'a yenilmesi konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, ''Soros’un beslemeleri Pakistan’dan sonra Macaristan’da da kaybetti. ABD + İngiltere + AB ve onların uzantılarına karşı zafere ulaşan  Macaristan Başbakanı Viktor Orban; 'Öyle büyük bir zafer kazandık ki Ay'dan bile bakıldığında görülebilir. Ve tabii ki Brüksel'den de' diyerek zaferini ilan etti. Türkiye’de Macaristan modeli diye pazarlanan illüzyona bel bağlayan 6’lı ganyan figüranlarını ve onları gaza getiren 'kamuoyu oluşturma' şirketlerinin hallerini merak ediyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Bursa Milletvekili, Hidayet Vahapoğlu, Macaristan, Pakistan, yaşananlar üzerine, Türkiye, muhalif ittifak, seçim hatırlatması, oyun bozuldu, iktidar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı