MHP'li Durmaz: Balık Kokarsa Tuzlarsın Ya Tuz Kokarsa?
Haber Detayı
25 Ocak 2022 - Salı 18:27 Bu haber 1807 kez okundu
 
MHP'li Durmaz: Balık Kokarsa Tuzlarsın Ya Tuz Kokarsa?
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, tuzlamayı bile beceremeyenlerin üç yılda tuzu bile kokuttuğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Durmaz: Balık Kokarsa Tuzlarsın Ya Tuz Kokarsa?

Meteoroloji ve AKOM'un günler öncesinden uyarmasına rağmen yoğun kar yağışına yönelik gereken tedbirleri almayan Ekrem İmamoğlu'na, 'Et ya da balık kokarsa tuzlarsın ya tuz kokarsa' atasözünü hatırlatarak tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, yolların açılması için büyük öneme sahip olan tuzlamayı bile beceremeyen İBB'nin 3 yılda tuzu bile kokuttuğunu belirterek, İstanbul'un daha önce böyle keşmekeşliği ve rezaleti görmediğini söyledi.

 

METEOROLOJİ UYARMASINA RAĞMEN GEREKEN TEDBİRLERİN ALINMADIĞI GÖRÜLDÜ

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)’un günler öncesinden uyarmasına rağmen, yoğun kar yağışına yönelik İBB’nin doğru düzgün tedbir almadığını maalesef tüm Türkiye görmüştür. Yoğun kar yağışının, Trakya yönünden geleceği meteoroloji tarafından bildirilmişken, karla mücadele araçlarını Anadolu yakasında yoğunlaştıran İBB, bu araçlara zincir takmayarak bırakın yolları açmayı, milletin canını riske atmış, park halindeki araçlarına zarar vermiştir.

 

ÜÇ YILDA TUZU BİLE KOKUTANLAR, İSTANBULLULARI YARI YOLDA BIRAKTI

 

Yoğun kar yağışında, yolların açılması için büyük öneme sahip tuzlamayı bile beceremeyen İBB, 3 yılda “tuzu bile kokutmuş”, İstanbulluları zor zamanlarda hep yalnız ve yarı yolda bırakmıştır. İstanbullu, İBB’nin açamadığı yollarda canının derdine düşmüşken, kaza yapan kar temizleme aracının şoförünün alkollü çıkması, İmamoğlu’nun Sarıyer’de balıkçıda görüntülenmesi İBB’nin mücadeledeki ciddiyetini göstermektedir.

 

İSTANBUL İSTANBUL OLALI BÖYLE REZALET GÖRÜLMEDİ

 

Gerçi, İstanbul’da sel felaketi yaşanırken Bodrum’a, deprem felaketi yaşanırken Erzurum’a kayak yapmaya giden İmamoğlu’nun, birkaç gündür İstanbul’da olması da bir gelişme olarak değerlendirilebilir! Açıkçası İstanbul, İstanbul olalı böyle keşmekeşlik, böyle rezalet görmemiştir! İstanbul sana 5 gömlek fazla gelmişken, ajansınla Türkiye’yi yönetmeyi hayal ediyorsun ya tam bir trajikomik durum.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, tuzlamayı, bile beceremeyenler, üç yılda, tuzu bile kokuttu, yoğun kar yağışı, tedbir alınmadı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı