MHP'li Büyükataman'dan Ali Babacan Hakkında Açıklama
Haber Detayı
26 Ocak 2024 - Cuma 11:17 Bu haber 1454 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Ali Babacan Hakkında Açıklama
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Ali Babacan hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Ali Babacan Hakkında Açıklama

Okuduğu Hutbedeki Şehitlere dua bölümünü çıkaran imamı kurumsal olarak destekledikleri için, imamı uyaran Kulp Kaymakamı Burak Akeller’e destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Türk düşmanlarının Devası olarak tanınan Ali Babacan'dan bugüne kadar Türk ve Türkiye’nin faydasına tek bir sesin yükselmediğini söyledi.

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN ALİ BABACAN'A TEPKİ

 

Türkiye karşıtı emperyalist şebekelerin piyonu ve Türk düşmanlarının Devası olarak tanınan Babacan! Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye iftiralarla saldıran Babacan’ın önündeki mikrofondan bugüne kadar Türk ve Türkiye’nin faydasına tek bir sesin yükselmediği aziz milletimiz tarafından çok iyi bilinmektedir.

 

Avrupa’dan aferin almak için ülkemize ve milletimize sırt çeviren, zihni ipotekli Babacan’ın dili bu güne kadar Türkiye üzerinde sinsice hazırlanan yıkım projelerine hizmet etmekten öteye gidememiştir.

 

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Türkiye için verdiği mücadeleyi, ülkemize yaptığı hizmetleri idrak edemeyen, idrak etse de işine gelmeyen “DEM’in mavisi Babacan”a tavsiyemiz haddini bilmesi, buçukluk partisiyle birlikte çok yakında siyaset sahnesinden silineceğini aklından çıkarmamasıdır.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İsmet Büyükataman, Devlet Bahçeli, imam, Kaymakam, Hutbe
Yorumlar
Haber Yazılımı