MHP'li Büyükataman: Altılı Masada Türk Milleti Yok
Haber Detayı
27 Mart 2023 - Pazartesi 20:37 Bu haber 2530 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Altılı Masada Türk Milleti Yok
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Cumhur İttifakının genişlemesinden rahatsız olan Altılı Masada Türk Milletinin yerinin olmadığını ispatladı.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Altılı Masada Türk Milleti Yok

Cumhur İttifakı’nın genişlemesinden rahatsız olunca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Hür Dava Partisi'ne yönelik yaptığı açıklamanın haberini paylaşarak terör imasında bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Özgür Özel'e CHP Genel Merkezinden Türk Bayrağının kaldırılmasını ve özerklik sözünün verilmesini hatırlattı. MHP'li Büyükataman, Altılı Masada Türk Milletinin yerinin olmadığını ispatlayıcı görüntüleri de paylaştı.

 

MHP'Lİ BÜYÜKATAMAN'DAN ÖZGÜR ÖZEL'E CEVAP

 

Altılı Masanın terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile birlikte siyasi yol yürümesinden rahatsız olmayıp Hür Dava Partisi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a vereceği destekten rahatsız olan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yerel yönetimler özerkliği sözü veren kim? Cumhuriyet 100 yıllık yıkım süreci ve değiştireceğiz diyen kim? Parti genel merkezinden Türk bayrağını kaldıran danışman kim? Milletimiz sandık önüne geldiğinde koltuk uğruna şehit katilleri ile yaptığınız pazarlığın cevabını verecektir.'' dedi.

 

ALTILI MASADA TÜRK MİLLETİNİN OLMADIĞININ İSPATIDIR

 

Altılı Masanın düzenlediği iftar programında Ezan okunup Genel Başkanların iftarını açtığı ortamda ayakta kalan yaşlı bir vatandaşın İftar sofrasından hızla uzaklaştırıldığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Kemal Kılıçdaroğlu'nın Halil İbrahim Sofrası olarak tanımladığı ve Meral Akşener'in noter veya kumar masası olarak adlandırdığı Altılı Masada milletin yer bulamadığını belirterek, ''Meral Akşener'in noter veya kumar masası olarak adlandırdığı ve millet iradesini temsil etmediğini belirttiği Zillet Masası’nda milletin yerinin olmadığını ikrar etmişler. Masasında millete yer vermeyenin, milletin geleceğinde yeri yoktur.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Cumhur İttifakı, genişlemesinden, rahatsız olan, Altılı Masada, Türk Milletinin, yerinin olmadığı, ispatladı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı