MHP'li Bünyamin Avcı: Geleceğimiz 2023 Seçimine Bağlı
Haber Detayı
05 Ekim 2022 - Çarşamba 15:38 Bu haber 2030 kez okundu
 
MHP'li Bünyamin Avcı: Geleceğimiz 2023 Seçimine Bağlı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türk milletinin 2023 seçimlerinde yapacağı siyasi tercihin önemine dikkat çekti.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Bünyamin Avcı: Geleceğimiz 2023 Seçimine Bağlı

MHP Adana İl Teşkilatını ziyaret eden Avşarlar Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı Veli Uçuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişarelerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, kabuğuna çekilen Türkiye'nin uyandığı bir süreçte, Türkiye'nin süper güç olmasının Türk milletinin 2023 seçimlerinde yapacağı siyasi tercihe bağlı olduğunu söyledi. 

 

AVŞARLAR DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN AVCI'YA ZİYARET

 

Avşarlar Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı Veli Uçuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya ziyarette bulundular. Veli Uçuk, ziyarette yaptığı konuşmada, milli siyasetten ve milli duruşundan taviz vermeyen MHP’nin Türk milleti için vazgeçilmez bir değer ifade etiğini söyledi. Ziyarette bulunanlar arasında yer alan Yazar Münevver Düver, Başkan Avcı'ya ''Türk Yıldızları'' adlı kitabını takdim etti.

 

BAŞKAN AVCI: TÜRKİYE OLARAK HER SORUNU YENERİZ

 

Avşarlar Derneği yönetiminin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Kıymetli ziyaretinizden onur duyduk. Sizin gibi ‘Bu vatan benim, bu bayrak benim’ diyen kurumların varlığı çok önemli. Türkiye olarak her sorunu yeneriz; yeter ki bir ve beraber olalım. Dünyevi menfaatler uğruna oraya, buraya savrulmayan, AB fonlarına aldanmayan, zillete düşmeyen sivil toplum örgütlerini aziz milletimiz her zaman baş tacı etmiştir.'' dedi.

 

TÜRK MİLLETİNİN ÖNÜ AÇIKTIR

 

Türk milletinin 2023 seçimlerinde yapacağı siyasi tercihin önemine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde tarihi bir tercih yapacak olan Türk Milleti’nin önü açıktır. Kabuğuna çekilmiş Türkiye geride kaldı. Dev uyanmıştır. Türkiye yakın geleceğin süper gücüdür. Yabancılar bunu bizden daha iyi görüyorlar. O yüzdendir ki sadece terör örgütlerini değil artık NATO ülkelerini de tahrik ederek bizi meşgul etmeye, önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket olarak, ayrıca Cumhur İttifakı olarak milli menfaatlerimizi sonuna kadar savunmaya kararlıyız.'' dedi. 

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Türk milleti, 2023 seçimleri, yapacağı, siyasi tercih, önemine, dikkat çekti, Avşarlar Derneği, Adana, MHP, Türkiye
Yorumlar
Haber Yazılımı