MHP'li Bülbül'den Bahçeli'nin Sözlerini Çarpıtanlara Tepki
Haber Detayı
05 Kasım 2020 - Perşembe 20:11 Bu haber 4415 kez okundu
 
MHP'li Bülbül'den Bahçeli'nin Sözlerini Çarpıtanlara Tepki
MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP Lideri Bahçeli'nin depremle ilgili sözlerini çarpıtanlara sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Bülbül'den Bahçeli'nin Sözlerini Çarpıtanlara Tepki

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin depremle ilgili sözlerini çarpıtan siyasetçilere sert tepki gösterdi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN DEPREMLE İLGİLİ SÖZLERİ ÇARPITILDI

 

Enerji kabloları Türk düşmanı odaklara bağlı olan CHP'de Özgür Özel, mevzu MHP olunca yine kabloları birbirine değdirip şase yapmış; Genel Başkanımızın; depremin sorumluluğunu, depremden zarar gören vatandaşlarımıza yüklediği yönünde ahlak ve gerçek dışı sözler sarf etmiştir.  Oysa; Milyonlarca vatandaşımızın takip ettiği Grup toplantımızda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, İzmir'de yaşanan deprem felaketi ve 2020 yılında yaşanmış diğer felaketlerden bahsetmiş, bugüne kadar yapılamayanları, bundan sonra yapılması gerekenleri sıralamıştır.

 

DEPREMİN SORUMLULUĞUNUN VATANDAŞLARA YÜKLENDİĞİ İDDİASI YANLIŞTIR

 

Devamında da; "Ne yazık ki, depremin ağır faturasını mazlumlar ödemiş, suçu günahı olmayan insanlarımızın üzerini beton bloklar örtmüş ve kapatmıştır. Ölüm bu kadar ucuz olmamalıdır" sözleriyle yaşanan felakete sessiz ve hareketsiz kalınamayacağını ifade etmiştir. Sayın Genel Başkanımız konuşmasında deprem dolayısıyla yaşadığı derin üzüntüyü paylaşıp, devlet-millet topyekun mücadele gerekliliğinin altını çizmiş iken, depremin sorumluluğunu depremden zarar gören vatandaşlarımıza yüklediğini iddia etmek tam anlamıyla siyasi çürümüşlüktür.

 

MHP DEPREM KONUSUNDA HERKESİN İTTİFAK EDEBİLECEĞİ BİR ZEMİN OLUŞTURDU

 

MHP deprem konusunda herkesin üzerinde gözü kapalı bir şekilde ittifak edebileceği ortak bir zemin oluşturmuştur. CHP yönetimi ise buna katkı sağlamak yerine, dinamitlemeyi tercih etmiştir. Bunun insafla, izanla, ahlakla bağdaşır bir yönü bulunmamaktadır. Sonuç olarak; CHP’nin milli meselelerde olduğu gibi deprem konusunda da yalan ve çarpıtmaları neyse, Özgür Özel’in tutumu ve tavrı da aynıdır. Bunların hiçbir zaman inandırıcı bir tarafları olmadığı gibi milletimizden bir karşılık bulmaları da söz konusu olamayacaktır.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Muhammed Levent Bülbül, MHP Lideri Bahçeli, Devlet Bahçeli, depremle ilgili sözleri, çarpıtıldı, MHP, MHP haber
Yorumlar
Haber Yazılımı