MHP'li Birol Gür'den Halkın Oy Verme Sebep ve Saikleri
Haber Detayı
18 Ağustos 2022 - Perşembe 21:03 Bu haber 2470 kez okundu
 
MHP'li Birol Gür'den Halkın Oy Verme Sebep ve Saikleri
MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Türk Milletinin sandıkta oy verme sebep ve saikleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Birol Gür'den Halkın Oy Verme Sebep ve Saikleri

Türk Milletinin sandıkta oy verme sebep ve saikleri hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Türk Milletinin sandıkta hasletlerinin varlığının devamı yönünde oy kullanacağını söyledi.

 

EKONOMİK SIKINTILAR ÜZERİNDEN ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞAN MUHALEFETİN YANILGISI

 

Tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgınının olumsuzlukları devam ederken başlayan Rusya Ukrayna savaşı, ülke ekonomilerini felç etti. Türkiye'nin son hızla 2023 seçimlerine doğru yol aldığı bir ortamda, dünyadaki ekonomik sıkıntıyı görmezden gelerek, sanki sadece Türkiye'de ekonomik sıkıntı varmış gibi algı oluşturmaya çalışan 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partiler, ekonomik sıkıntıları iktidarı yıpratmanın bir aracı olarak kullanma stratejisini uyguladı.

 

Sadece halkın ekonomik sıkıntılarını gündemde tutarak iktidarı değiştireceğini düşünen 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partiler, Türk Milletinin değer verdiği hasletleri unutarak, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile birlikte yol yürümekten ve FETÖ'cülerin desteğini almaktan çekinmediler. Tüm bu gelişmeler üzerine Türk Milletinin oy verme sebep ve saikleri hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Türk Milletinin sandıkta hasletlerinin varlığının devamı yönünde oy kullanacağını söyledi.

 

MHP İSTANBUL İL BAŞKANI BİROL GÜR'DEN DEĞERLENDİRMELER

 

Türk Milletini sadece cebine endeksli olarak oy veren bir toplum olarak görenlerin haksızlık yaptığına dikkat çeken MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İnsan, yaşamı için barınma, giyinme, yeme içme gibi ihtiyaçlara muhtaçlık duyar. İnsanın farklı zamanlarda alacağı kararlarda muhtaç duyduğu ihtiyaçların varlığı veya yokluğu önemli bir yer tutar. Sandık ve oy bu anlamda karar vermenin farklı zaman dilimlerinden biridir. Türk milletinden sandık ve oy bahsinde sadece ‘cebine’ endeksli bir karar verici olduğundan bahsetmek haksızlık olduğu kadar en hafif tabiriyle ayıptır. Aziz milletimizin Bayrak, Vatan, Millet, Ezan ve Kur’an gibi yüksek değer verdiği hasletleri karar noktasında en kıymetli varlıklarıdır.'' dedi.

 

TÜRK MİLLETİ HASLETLERİNİN VARLIĞININ DEVAMI YÖNÜNDE OY KULLANACAK

 

Ekonomik nedenlerden daha değerli hasletleri olan Türk Milletinin 2023 seçimlerinde gereğini yapacağını öngören MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, ''Aziz millet sandık ve oy bahsinde yaşamını idame ettirme hususuna bakacağı gibi değer verdiği hasletlerinin kim ve kimler tarafından yaşatılacağına, korunacağına dün olduğu gibi elbet dikkat edecek, kararını bu minvalde sandığa yansıtacaktır. Türk milleti birçok badireyi geçmişte başarıyla aşmış, bugün yaşamış olduğu geçici sorunlarını da başarıyla aşacak güç ve kudrete sahiptir. Türk milleti samimiyetle inanıyorum ki, 2023 Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakı diyecek, hasletlerinin varlığının devamına EVET mührünü basacaktır.'' dedi.

 

Bir bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul İl Başkanı, Birol Gür, Türk Milleti, sandıkta, oy verme, sebep ve saikleri, hakkında, önemli açıklama, ekonomik sıkıntı, cebine bakarak, siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı