MHP'li Yaşar Kaba: Muhalifler Kendi İçlerinde Kilitli Kaldı
Haber Detayı
17 Ağustos 2022 - Çarşamba 15:55 Bu haber 2888 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba: Muhalifler Kendi İçlerinde Kilitli Kaldı
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, birbirinin kopyası olan muhalif ittifakta yer alan siyasi partilerin kendi içlerinde kilitli kaldığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba: Muhalifler Kendi İçlerinde Kilitli Kaldı

Önümüzdeki pazar günü Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde 6. kez toplanacak olan 6'lı muhalif ittifakta yer alan siyasi partiler hakkında yeni açıklamalarda bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, birbirinin kuyusunu kazmaya çalışan 6+1 muhalif ittifakta yer alan siyasi partilerin, esasen aynı ihanet köklerinden beslenen yapılar olarak birbirinin kopyası olduğunu söyledi.

 

6. KEZ TOPLANACAK OLAN 6'LI MUHALİF İTTİFAK CENAHINDA NELER OLUYOR?

 

6'lı muhalif ittifakta yer alan siyasi partilerin Genel Başkanları, önümüzdeki pazar günü Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde 6. kez toplanacak. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'e geçiş söylemleri dışında bugüne kadar elle tutulur bir şey söyleyemeyen 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partilerin toplantıları, böylece Genel Başkanların ev sahipliği bazında birinci turunu tamamlamış olacak. 

 

6'lı muhalif ittifakın 6. toplantısına günler kala Temel Karamollaoğlu'nun 6'lı masaya yönelik ''6'lı masa devam etse de, 6'lı masanın eskiden olduğu gibi büyük bir önemi kalmadı. Seçim kanununda değişiklik yapılınca yani beraber olmanın getirdiği ekstradan avantaj kalktı." sözlerini sarfetmesi tartışmalara neden oldu. Karamollaoğlu'nun bu sözleri sarfederken, Seçim Kanunu'nu ak Parti ile birlikte değiştiren MHP'yi hedef alması da manidar bulundu.

 

Bitmek tükenmek bilmeyen 6'lı muhalif ittifak toplantılarında milletin esas beklediği Cumhurbaşkanı Adaylığı konusunda ise hala bir karara varılmış değildir. İttifakın küçük ortakları Saadet, Deva ve Gelecek partilerinin ayrı bir ittifak ile seçime girme düşüncelerinden kaynaklanan kriz bitmemişken, 6'lı muhalif ittifaktaki esas proplemin Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Adaylığına sıcak bakmaması olduğu konuşuluyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun imamlığını Meral Akşener'in kabul etmesi zor görünüyor. 6'lı muhalif ittifak cenahında yaşanan tartışmalar ve çaresizliğin doğurduğu çırpınışlar, Cumhur İttifakı'nda yer alan siyasetçilerin de dikkatini çekti.   

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA MUHALİF İTTİFAKTAKİ SİYASİ PARTİ GENEL BAŞKANLARINA KARNE VERMİŞTİ

 

Üç gün önce yaptığı açıklamada, ''Cinnet halindeki ahlak fukarası 6'lı masa ve altındaki malum gizli ortağının Türkiye üzerindeki hain ve habis planlarının milli bariyerlere çarpıp kesinlikle tarumar olacağını'' belirterek, 6+1 muhalif ittifakta yer alan siyasi partilerin Genel Başkanlarını tek tek değerlendirip adeta siyasi karne veren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, muhalif ittifakta yer alan siyasi partiler hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN 6+1 MUHALİF İTTİFAKA YÖNELİK YENİ AÇIKLAMALAR

 

Bitmek tükenmek bilmeyen toplantılara devam ederken birbirinin kuyusunu kazmaya çalışan 6+1 muhalif ittifakta yer alan siyasi partilerin, esasen aynı ihanet köklerinden beslenen yapılar olarak birbirinin kopyası olduğunu ileri süren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Milletten umudunu kesen CHP, jurnalci ortaklarıyla, devşirme ve besleme tipleriyle, muhteris dezenformasyonlarına zillet çatısı altında devam etmektedir. Terör örgütlerinin cazibe merkezi haline gelmiş zillet cephesinde devinen bu kişiler hezeyan içerisinde, bataklığın dibinde, milletimizin vicdanında yok olacaklardır. Sadrına şifa olmayacak zillet yolcularının kederli halleri, alınlarında yazılı ihanet yazısı sübut delilleriyle ilelebet sabit kalacaktır. Sessiz derinlikte kaybolup gideceklerdir. Velhasıl; CHP-İP-HDPKK-DEVA-GELECEK-SP-DP…  Her biri birbirinin birer kopyası olmuş, aynı ihanet köklerinden beslenen yapılar olarak duygusal ve zihinsel olarak örtüşmüş, kendi içlerinde kilitli kalmışlardır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, birbirinin kopyası, olan, muhalif ittifakta, yer alan, siyasi partiler, kendi içlerinde, kilitli kaldı, tartışmalar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı