MHP'li Belediye Başkanı Coronavirüse Yakalandı
Haber Detayı
06 Kasım 2020 - Cuma 10:54 Bu haber 3422 kez okundu
 
MHP'li Belediye Başkanı Coronavirüse Yakalandı
MHP'li Belediye Başkanı Coronavirüs testlerinin pozitif çıktığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Belediye Başkanı Coronavirüse Yakalandı

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Coronavirüse yakalanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, eşi ve kızıyla birlikte yaptırdığı Coronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığını belirterek, tedavi sürecinin evinde devam edeceğini söyledi.

 

MHP'Lİ BAŞKAN RAMAZAN ŞİMŞEK EŞİ VE KIZIYLA BİRLİKTE CORONAVİRÜSE YAKALANDI

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Coronavirüse yakalanmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yorgunluk belirtileri üzerine eşim ve kızımla birlikte yaptırmış olduğumuz test sonuçlarımız pozitif çıkmıştır. Allah’a çok şükür, üçümüzün de sağlık durumu gayet iyi. Tedavi sürecimiz doktorlarımızın uygun gördüğü şekilde evde devam etmektedir. Bu günleri sağlıcakla geçirmemiz için canla başla uğraşan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür eder, bu vesile ile tüm hastalara geçmiş olsun dileklerimi iletirim. Sizlerin de rehavete kapılmadan fiziki mesafe, maske ve hijyen kurallarını yerine getirmenizi önemle rica ederim. Sağlıcakla kalın. Allah'a emanet olun.'' dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gölbaşı Belediye Başkanı, Ramazan Şimşek, Coronavirüse yakalandı, karantina süreci, tedavi süreci, Gölbaşı Belediyesi, Covid 19, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı