MHP'li Başkan Çay: Tüm Ekiplerimiz Teyakkuza Geçti
Haber Detayı
20 Ocak 2022 - Perşembe 14:20 Bu haber 2119 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay: Tüm Ekiplerimiz Teyakkuza Geçti
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pozantı ve çevresini etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Başkan Çay: Tüm Ekiplerimiz Teyakkuza Geçti

Adana'nın yüksek bölgelerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı üç ilçede eğitime ara verilmesine neden olurken, Pozantı ve çevresini etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle açıklamalarda bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, yoğun kar yağışının başlamasıyla teyakkuza geçen Pozantı Belediyesi ekiplerinin, vatandaşların mağdur olmaması için olağan üstü bir çaba sarfettiklerini söyledi.

 

BAŞKAN ÇAY TÜM EKİPLERİ TEYAKKUZA GEÇİRDİ

 

Pozantı’ya önceki gün öğleden sonra başlayan kar yağışıyla birlikte, vatandaşların mağdur olmaması için Pozantı Belediyesi ekiplerini teyakkuza geçiren Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, ''Pozantı’nın boğaz mahallelerine ve Akçatekir Yaylasına öğleye doğru başlayan kar yağışı, öğleden sonra ilçe merkezine de yağmaya başladı. Kar yağışıyla birlikte teyakkuza geçirdiğimiz ekiplerimiz, öncelikle ana arterlerden başlayarak vatandaşların kullandığı mahalle ve ara sokakları ulaşıma açtı. Ekipler ulaşıma açılan yollara kepçe ve traktörlerle tuzlama yaparak, havanın poyrazlamasıyla birlikte sabaha karşı buzlanmanın da önüne geçtiler. İlçe merkezindeki tüm yollar ulaşıma açıldı ve gecenin 12’si itibariyle tuzlama çalışmaları halen devam etti. İlçenin yüksek kesimlerindeki boğaz mahallelerinde kar yağışı belirli aralıklarla halen devam etse de ekipler kepçelerle yol açma çalışmalarına devam etmektedir.'' dedi. 

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, yoğun kar yağışı, çalışmalar, buzlanmaya karşı, tuzlama, temizleme, teyakkuza geçtik, Pozantı haberleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı