MHP'li Başkan Aslan: Kızılelma Hedefine Yaklaşıyoruz
Haber Detayı
18 Kasım 2020 - Çarşamba 20:22 Bu haber 6472 kez okundu
 
MHP'li Başkan Aslan: Kızılelma Hedefine Yaklaşıyoruz
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Türkiye'nin Kızılelma Hedefine adım adım yaklaştığını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Aslan: Kızılelma Hedefine Yaklaşıyoruz

Ayasofya'nın ibadete açılışını, Karabağ'ın işgalden kurtuluşunu ve Kapalı Maraş'ın açılışını değerlendiren Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, gücünü Türk Milletinden alan Türkiye'nin son zamanlardaki hamlelerinin Kızılelma Hedefine yaklaşılmasının işareti olduğunu söyledi.

 

GÜCÜNÜ TÜRK MİLLETİNDEN ALAN TÜRKİYE ADIM ADIM KIZILELMA'YA YAKLAŞIYOR

 

Türkiye'nin Ayasofya, Karabağ ve Kapalı Maraş hamlelerini Kızılelma Hedefine yaklaşılmasının işareti olarak değerlendiren Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ayasofya 86 yıl sonra ibadete açıldı. Karabağ 28 yıl sonra işgalden kurtarıldı. Kapalı Maraş 46 yıl sonra yeniden açıldı. Devletimiz, gücünü milletimizden alarak Kızıl Elma'ya adım adım yaklaşıyor.'' dedi.

 

TÜRKİYE BÜYÜYÜP TURAN OLMUŞ OLSUN

 

Türk Milletinin özlem duyduğu Turan hayalini dile getirerek temennilerde bulunan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ''Rüyamız ve duamız odur ki; Misak-ı Milli sınırlarına ulaşılmış, Doğu Türkistan- Güney Azerbaycan azad olmuş, esir tek bir Türk yurdu kalmamış, Türkiye büyüyüp Turan olmuş olsun.'' dedi.
  

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karaisalı Belediye Başkanı, Saadettin Aslan, Karaisalı Belediyesi, adım adım Kızılelma, Kızılelma Hedefi, Türk Milleti, Turan Dünyası, Karabağ, Ayasofya, Kapalı Maraş
Yorumlar
Haber Yazılımı