MHP'li Ayşe Sibel Ersoy'dan Grip Salgını Uyarısı
Haber Detayı
17 Kasım 2020 - Salı 20:02 Bu haber 5359 kez okundu
 
MHP'li Ayşe Sibel Ersoy'dan Grip Salgını Uyarısı
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, coronavirüs vakaları artarken grip salgınındaki artışa da dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Ayşe Sibel Ersoy'dan Grip Salgını Uyarısı

Kış aylarının başlamasıyla Coronavirüs salgınının yanında grip salgınıyla da mücadele edilmesinin önemine dikkat çeken MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, coronavirüs salgınına karşı alınan maske, mesafe ve hijyen tedbirlerinin grip salgınının önlenmesinde de etkili olduğunu söyledi. 

 

CORONAVİRÜS SALGINI ARTARKEN GRİP SALGINI BAŞ GÖSTERDİ

 

Coronavirüs vakalarında artış yaşanıldığı bir süreçte kış aylarına girilmesiyle grip salgınının baş gösterdiğine dikkat çeken MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ''2020'nin son çeyreğine girilmesiyle birlikte, mevcut olan Covid-19 salgınına ek grip salgınlarının da görülme sıklığı artmış durumdadır. Covid-19 riskini en aza indirgemek için en önemli koruyucular olan maske, mesafe ve hijyenin grip salgınının önlenmesinde de etkili olduğunu biliyoruz.'' dedi.

 

CORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE HER YERDE UYULMASI GEREKİR

 

Coronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiyelerine uyularak maske kullanımına özen gösterilmesini isteyen MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Salgının kontrolünün sağlanmasında bize düşen en büyük görev, açık ya da kapalı alan fark etmeksizin, burnu ve ağzı kapatacak şekilde maske kullanımını sağlamak, sosyal mesafeyi bulunduğumuz her yerde uygulamak ve kişisel hijyene özen göstermektir. Tüm vatandaşlarımızın Bilim Kurulunun tavsiyelerini dikkate almaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Ayşe Sibel Ersoy, coronavirüs vakaları arttı, grip salgını başladı, maske kullanımı, tedbirlere uyulması, temizlik ve mesafe
Yorumlar
Haber Yazılımı