MHP'li Aydın: Şer İttifakının Ortak Bildirisi Yok Hükmündedir
Haber Detayı
16 Mayıs 2020 - Cumartesi 04:16 Bu haber 2770 kez okundu
 
MHP'li Aydın: Şer İttifakının Ortak Bildirisi Yok Hükmündedir
MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, Türkiye’yi ve Kıbrıs Türk’ünü yok sayan ortak bir bildirinin yok hükmünde olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Aydın: Şer İttifakının Ortak Bildirisi Yok Hükmündedir

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Mısır, Yunanistan, GKRY, Fransa ve Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanları tarafından kabul edilen Doğu Akdeniz ve Libya konusundaki Ortak Bildiri'ye tepki göstererek, Kıbrıs Türk’ünü ve Türkiye’yi yok sayan ortak bir bildirinin Türk Milleti ve Devleti nezdinde yok hükmünde olduğunu söyledi. 

 

TÜRKLERİ YOK SAYAN ŞER İTTİFAKININ ORTAK BİLDİRİSİ YOK HÜKMÜNDEDİR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Doğu Akdeniz’deki şer ittifakının bir araya gelerek Kıbrıs Türk’ünü ve Türkiye’yi yok sayan ortak bir bildiri yayınlaması milletimiz ve devletimiz nezdinde yok hükmünde ve gerçeği yansıtmamaktadır. Gerçek ise, Türkiye’nin oradaki her türlü faaliyetteki varlığıdır.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, MHP Erzurum, MHP Haberleri, Kıbrıs Meselesi, Libya Meselesi, Doğu Akdeniz
Yorumlar
Haber Yazılımı