MHP'li Avcı'dan Türkiye Kamu-Sen'e Önemli Ziyaret
Haber Detayı
24 Haziran 2021 - Perşembe 11:36 Bu haber 2480 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Türkiye Kamu-Sen'e Önemli Ziyaret
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciliği’ne yaptığı ziyarette, 2023 seçimlerinin önemine dikkat çekti.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Türkiye Kamu-Sen'e Önemli Ziyaret

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciliği’ne ziyaret ederek Şube Başkanları ile bir araya gelen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ülke ve millet olarak içeride ihanet, dışarıda husumet cephesine karşı büyük bir mücadele verildiğini belirterek, 2023 seçimlerinin Türkiye'nin kader seçimi olduğuna dikkat çekti.

 

BAHÇELİ LİDERLİĞİNDE MHP MİLLİ MÜCADELE VERİYOR

 

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç ve Şube Başkanları ile istişarelerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada, ''Türkiye’nin içeriden ve dışarıdan kuşatma altında olduğu çok açık. Hapisteki PKK’lı teröriste şeref madalyası takma sevdasına düşen, aynı teröristle kahvaltı hayali kuran, PKK’nın ilk kapısı HDP’nin kapatılmasına karşı duran şer ittifakı ve bunların arkasındaki küresel emperyalist güçler var. Ekonomik ve sosyal sorunlar bahane edilerek kale çökertilmeye çalışılıyor. MHP ise, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde bu hain kuşatmaya karşı milli mücadele veriyor.'' dedi. 

 

AVCI: MİLLİ TAVIR SANDIĞA YANSITILMALI

 

2023 seçimlerinin Türkiye'nin kader seçimi olduğuna dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''İçinde bulunduğumuz süreç; her vatandaşımızın din, dil, etnik köken, memleket farkı gözetmeksizin her türlü bölücü niyetlere karşı Türkiye’nin birliğinden, milletimizin kardeşliğinden yana tavır almasını gerektiriyor. Bu milli tavır, ülkemizin 2023’deki kader seçiminde mutlaka sandığa yansıtılmalı. Bu şuurla sahalara çıktık, bu şuurla çalışıyoruz.'' dedi.

 

GİRGEÇ: TÜRKİYE 300 MİLYON TÜRK’ÜN EN BÜYÜK KALESİ

 

Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan herkesin aynı hassasiyetleri paylaşması gerektiğine dikkat çeken Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, yaptığı açıklamada, ''Türkiye 84 milyon vatandaşımızın, 300 milyon Türk’ün ortak vatanı, en büyük kalesidir. Bu kaleyi korumak hepimizin görevidir. Türkiye Kamu-Sen’in hangi iradeyle kurulduğu, eylem sürecinin nasıl ve ne şekilde teşekkül ettiği, söz ve açıklama sınırının ne şekilde oluşup, olgunlaştığı bellidir ve bu olgunluk camiamız tarafından da bilinmektedir. ‘Bizim ilkemiz, önce ülkemiz’ diyen, ilkesinin en önüne ülkesini koyan ve ortaya konulan bu iradeyle de bir sendikadan çok daha ötesiyiz. Bu manada  Türkiye Kamu-Sen Teşkilatı, MHP’nin tüm hassasiyetlerini toplumun tüm kademelerinde bütün varlığıyla yaşamakta ve temsil etmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kıyamete kadar biriz, beraberiz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Bir Yeşim Akkaş dahil 9 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türkiye KamuSen, Adana İl Temsilcisi, Durdu Mehmet Girgeç, Şube Başkanları, istişarelerde bulunan, MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, 2023 seçimi
Yorumlar
Haber Yazılımı