MHP'li Avcı'dan Güçlü ve Güvenli Türkiye Kararlılığı
Haber Detayı
22 Nisan 2022 - Cuma 15:23 Bu haber 2864 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Güçlü ve Güvenli Türkiye Kararlılığı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, güçlü ve güvenli bir Türkiye bırakma çabası ve kararlılığı içinde olduklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Güçlü ve Güvenli Türkiye Kararlılığı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde İstiklal Mücadelesini kazanan Türk Milleti’nin, 23 Nisan 1920’de TBMM'ni açarak kendi egemenliğini tescil ettiğini, yeni bir devletin temellerini attığını söyledi. 

 

TBMM'NİN AÇILIŞININ 102. YIL DÖNÜMÜ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Bağımsızlığın, milli egemenliğin, milli iradenin, demokrasinin nişanesi olan Büyük Millet Meclisi’nin 102. kuruluş yıl dönümünü büyük bir sevinç ve gururla idrak ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle Türkiye Büyük Millet Meclisi, kutlu varlığıyla ve tarihi haklarıyla oynanmayı reddeden Türk milletinin topyekun ayağa kalktığı bir diriliş ve yükseliş abidesidir." ifadesini kullandı. 

 

ÇOCUKLARIMIZA İNANIYORUZ

 

Mustafa Kemal Atatürk'ün, bu anlamlı günü çok sevdiği çocuklara bayram olarak armağan ettiğini kaydeden Başkan Avcı "Bizler de Bir asır önce aziz şehitlerimizin kanlarıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ni geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza büyüyen, gelişen, güçlü ve güvenli bir ülke olarak bırakma çabası ve kararlılığı içindeyiz. İstikbalimiz olan çocuklarımıza güveniyoruz; onların da daha yüksek sorumluluk duygusuyla kutlu mirasa sahip çıkacaklarına yürekten inanıyoruz." dedi.

 

ATATÜRK’Ü, KAHRAMANLARIMIZI RAHMETLE ANIYORUM

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şöyle tamamladı: "Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102. yıl dönümünde bütün çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Devletimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, Gazi Meclisimizin ilk temsilcilerin rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyorum; ruhları şad olsun."

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, güçlü ve güvenli, Türkiye bırakma, çabası, kararlılığı içinde, 23 Nisan, Ulusal Egemenlik, Çocuk Bayramı, MHP, Adana haber
Yorumlar
Haber Yazılımı