MHP'li Arkaz: Ülkücüler Değil Siz Çökeceksiniz
Haber Detayı
06 Ekim 2021 - Çarşamba 14:41 Bu haber 2763 kez okundu
 
MHP'li Arkaz: Ülkücüler Değil Siz Çökeceksiniz
MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, Ülkü Ocaklarına engel çıkarmak isteyen ülkelerin Ülkücü Hareket'in engellenemeyeceğini öğreneceklerini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Arkaz: Ülkücüler Değil Siz Çökeceksiniz

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Ülkü Ocaklarının terörist bir organizasyon olup olmadığının araştırılmasına yönelik hadsiz ve haksız bir karar alan ABD Temsilciler Meclisi’ne tepki gösteren MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, Ülkücü Hareket'in engellenemeyeceğini zor yoldan olsa da öğrenecek olan ABD'nin, ne yaparsa yapsın kendi çöküşünü engelleyemeyeceğini söyledi.

 

ÜLKÜCÜ HAREKET'İN ENGELLENEMEYECEĞİNİ ÖĞRENECEKLER

 

ABD Temsilciler Meclisi'nin Ülkü Ocakları'nı hedef alan tasarıyı kabul etmesiyle ilgili TBMM'de basın toplantısı düzenleyen MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, yaptığı açıklamada, ''ABD Temsilciler Meclisi, Ülkü Ocaklarının terörist bir organizasyon olup olmadığının araştırılmasına yönelik bir tasarıyı kabul etmiştir. ABD yönetimi terörist arıyorsa, yardım ettiği YPG, PYD, FETÖ ve DEAŞ'a baksın. PKK, PYD, YPG'ye açıkça destek veren silah ve teçhizat veren ABD yönetimi, geçmişte olduğu gibi bugün de terörden ölen milyonlarca insanın sorumlusudur. ABD, bu yönetim tarzıyla sadece terör örgütlerinin sığınağı olmuş durumdadır. Terör örgütleriyle düşüp kalkan ABD'nin, Ülkü Ocakları hakkındaki asılsız iddialarının tamamını reddediyoruz. Ülkü Ocakları’ndan şehit çıkar, gazi çıkar, kahraman çıkar, vatan ve millet sevdalısı çıkar, devlet ve siyaset adamı çıkar, sanatçı ve bilim insanı çıkar, velhasıl adam gibi adam, yiğitler yiğidi insan çıkar. ABD ne yaparsa yapsın kendi çöküşünü engelleyemeyecektir. Ancak Ülkücü Hareket'in engellenemeyeceğini de zor yoldan öğrenecektir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul Milletvekili, Hayati Arkaz, Ülkü Ocakları, engel çıkarmak, isteyen ülke, kendi çöküşünü, engelleyemeyecek, Ülkücü Hareket, MHP Haber, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı