MHP'li Akçay: Engellemelere Rağmen Türk Devleti Kurulacak
Haber Detayı
29 Temmuz 2021 - Perşembe 12:47 Bu haber 2135 kez okundu
 
MHP'li Akçay: Engellemelere Rağmen Türk Devleti Kurulacak
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Türk düşmanlarının engelleme çalışmalarına rağmen ayak sesleri duyulan Türk Devleti'nin kurulacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Akçay: Engellemelere Rağmen Türk Devleti Kurulacak

KKTC'nin adının değiştirilerek Kıbrıs Türk Devleti’nin kurulacağını açıklayan MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan KKTC eski Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Kıbrıslı Türklerin KKTC'yi Güney Kıbrıs’a yamamaya çalışan işbirlikçi Mustafa Akıncı'ya seçimlerde gereken dersi verdiğini hatırlatarak, Türk düşmanlarının engelleme çalışmalarına rağmen ayak sesleri duyulan Türk Devleti'nin kurulacağını söyledi.

 

MUSTAFA AKINCI İÇİNDEKİ TÜRK DÜŞMANLIĞINI BİR KEZ DAHA KUSTU

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni Rumlara peşkeş çeken KKTC eski Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Kıbrıs Türk Devleti’nin kurulmasına yönelik açıklamaları karşısında içindeki düşmanlığı bir kez daha kusmuş! KKTC vatandaşları, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni Güney Kıbrıs’a yamamaya çalışan işbirlikçi Mustafa Akıncı zihniyetini son seçimlerde mağlup ederek Kıbrıs Türk Devleti’nin önündeki en büyük engeli ortadan kaldırmıştır.'' dedi.

 

TÜRK DÜŞMANLARI NE YAPARSA YAPSIN KIBRIS TÜRK DEVLETİ KURULACAK

 

Türk düşmanları ve işbirlikçilerinin engelleme çalışmalarına karşı MHP'nin Kıbrıs Türk Devleti'nin kurulması için her türlü fedakarlığı yapacağına dikkat çeken MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''Türk düşmanları ne yaparsa yapsınlar bugün ayak sesleri duyulan Kıbrıs Türk Devleti kurulacaktır.  Milliyetçi Hareket Partisi, Kıbrıs Türk Devleti’nin kurulması ve tanınması için her türlü desteği vermektedir, vermeye devam edecektir.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, Türk düşmanları, engelleme çalışması, MHP, Kıbrıs Türk Devleti, destek verecek, KKTC, Devlet kurulacak, Kıbrıs
Yorumlar
Haber Yazılımı