İletişim Başkanı Altun'dan Ayasofya Paylaşımı
Haber Detayı
10 Mayıs 2020 - Pazar 22:07 Bu haber 3468 kez okundu
 
İletişim Başkanı Altun'dan Ayasofya Paylaşımı
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Ayasofya'nın resmini paylaşarak birlikte başarılacağını söylemesi heyecana yol açtı.
GÜNDEM Haberi
İletişim Başkanı Altun'dan Ayasofya Paylaşımı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Ayasofya Camii'nin resmini sosyal medyadan paylaşarak, biraz daha sabredilmesi gerektiğini ve birlikte başarılacağını söylemesi, Müslüman Türk milleti tarafından özlemle beklenen Ayasofya Camii'nin ibadete açılması konusu yeniden gündeme geldi.

 

HÜKÜMETİ TEMSİL EDEN BİRİSİ AYASOFYA CAMİİ RESMİNİ PAYLAŞIRSA

 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Ayasofya Camii ile ilgili paylaşımına sosyal medyadan çok sayıda destek gelirken, sabredilme süresinin az olarak belirtilmesi, Ramazan ayının sonunda İstanbul'un Fetih tarihinin yıldönümü olan 29 Mayıs'ta Ayasofya Camii'nin açılacağının müjdesi olarak algılandı. Çünkü İletişim Başkanı Fahrettin Altun, herhangi birisi değil Hükümeti temsil eden birisidir. Hüküketin Ayasofya Camii'nin ibadete açılmasıyla ilgili bir çalışması olup olmadığı bilinmemesine rağmen, Hükümeti temsil eden birisinin biraz sabredilmesi gerektiğini söylemesi ve birlikte başarılacağını belirtmesi, durup dururken yapılacak bir açıklama olmadığı belirtiliyor.

 

AZ DAHA SABIR. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medyadan Ayasofya Camii'nin resmi ile birlikte paylaştığı açıklamasında, ''Özledik! Ama az daha sabır. Birlikte başaracağız...'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İletişim, Başkanı, Altun'dan, Ayasofya, Paylaşımı,
Yorumlar
Haber Yazılımı