Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Türkiye'yi Hedef Alanlara Tepki
Haber Detayı
06 Kasım 2020 - Cuma 13:16 Bu haber 5349 kez okundu
 
Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Türkiye'yi Hedef Alanlara Tepki
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Türkiye'ye karşı kin ve nefret duygularını açığa vuran sendikaya sert tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Türkiye'yi Hedef Alanlara Tepki

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Cumhurbaşkanı seçilmesini hazmedemeyerek Türkiye'yi hedef alan Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası Genel Sekreter Şener Elcil'e tepki gösteren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Türkiye'yi ve KKTC halkının iradesini hedef alan Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası'nı kınıdığını söyledi.

 

TÜRKİYE KIBRIS TÜRK HALKININ YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEK

 

Türkiye'nin Kıbrıs Türk Halkının yanında olmaya devam edeceğini belirten Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türkiye Cumhuriyeti bugüne kadar Kıbrıs Türk halkının hak ve çıkarlarını, kendi hak ve çıkarlarından ayrı tutmamıştır. Bundan sonra da Kıbrıs Türk Halkının yanında olmaya KKTC'nin refahı, kalkınması ve güvenliği için destek vermeye ve hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

TÜRKİYE'Yİ HEDEF ALAN KIBRIS TÜRK ÖĞRETMENLER SENDİKASI'NI KINIYORUM

 

Türkiye'ye karşı kin ve nefret duygularını açığa vuran Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası'na tepki gösteren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, ''İsmindeki 'Türk' sıfatını hak etmeyen bu yapı; üyesi öğretmenlerin hak ve menfaatlerini savunmak yerine kin, nefret ve düşmanlık ile ülkemiz ve KKTC halkının iradesini hedef almış, haddini aşmıştır. Yayınladığı sözde basın açıklamasıyla Sayın Cumhurbaşkanımızı, KKTC Cumhurbaşkanını ve partimizi hedef alan Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası'nı kınıyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Jülide Sarıeroğlu, Kıbrıs sendikası, Kıbrıs Türkleri, Ersin Tatar, Türkiye, Ak Parti, KKTC
Yorumlar
Haber Yazılımı