MHP'li Adıgüzel'den İhtiyaç Sahiplerini Sevindiren Yardım
Haber Detayı
10 Aralık 2021 - Cuma 09:54 Bu haber 2407 kez okundu
 
MHP'li Adıgüzel'den İhtiyaç Sahiplerini Sevindiren Yardım
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatarak, evlerinde eksik olan ev eşyaların tamamlanmasını sağladı.
MHP Haberi
MHP'li Adıgüzel'den İhtiyaç Sahiplerini Sevindiren Yardım

Şehrinde yaşayan vatandaşları sık sık ziyaret ederek, sorunlarıyla yakından ilgilenip ihtiyaçlarını karşılayan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, önceden tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine koltuk takımı, buzdolabı, fırın, baza, döşek gibi ev eşyalarını hediye ederek, kimsesizlerin kimi ihtiyacı olana yardım eden el olmaya devam etti.

 

MHP KARS İL BAŞKANI TOLGA ADIGÜZEL'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

 

Salgın şartlarının etkisiyle ekonomik sıkıntıya düşenlerin arttığı bir dönemde, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacı olan eşyaları tamamlamak için harekete geçen MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, organize ettiği yardım kampanyasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanlığı olarak, şehrimizde belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimizin; koltuk takımı, buzdolabı, fırın, baza, döşek gibi ihtiyaçlarını giderdik. Tek gayemiz, Kars’ta bizlere emanet edilen dava sancağını lekeletmeden, kirletmeden temsil etmektir. Bu vesileyle de; aç olanı doyurmak, çıplak olanı giydirmek, evinde koltuğu, buzdolabı, fırını, televizyonu olmayanında elimizden geldiği kadarıyla ihtiyaçlarını karşılamak bizlerin boynumuzun borcudur. Yaptığımız bu yardımlarda ihtiyaç sahiblerimizin gururlarını rencide etmeden, Allah rızasını kazanmak için büyük bir hassasiyet gösterdik. Bu yardımların ulaştırılmasında maddi manevi emeği geçen hepsi bir birinden kıymetli hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kars İl Başkanı, Tolga Adıgüzel, ihtiyaç sahibi, ailelere yardım, elini uzatarak, evlerinde, eksik olan, ev eşyaları, karşılandı, kimsesizlerin kimi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı