MHP Kozan İlçe Başkanı Atlı'dan Ülkücülere Çağrı
Haber Detayı
28 Aralık 2020 - Pazartesi 13:24 Bu haber 2218 kez okundu
 
MHP Kozan İlçe Başkanı Atlı'dan Ülkücülere Çağrı
MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, İyi Parti'ye inanan Ülkücü ve vatanseverlere önemli bir çağrıda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Kozan İlçe Başkanı Atlı'dan Ülkücülere Çağrı

AİHM’nin terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş ile ilgili kararını savunarak sahip çıkan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu'na tepki gösteren MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, İyi Parti'den yapılan açıklamaların terör örgütüne destek niteliğinde olduğunu belirterek, bir şekilde İyi Parti'de bulunmuş Ülkücü ve Vatanseverlerin MHP'ye dönmesi konusunda çağrıda bulundu.

 

İYİ PARTİ'Lİ YAVUZ AĞIRALİOĞLU NE DEDİ?

 

AİHM’nin terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş ile ilgili verdiği kararın ardından, HDP ve muhalefet partilerine ''Demirtaş’ın serbest bırakılması için birlik olalım'' sözleriyle çağrıda bulunan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, ''Türk mahkemelerinin üzerine böyle bir leke düşmemelidir. Böyle bir şeyi hak etmiyoruz. Dolayısıyla mahkemelerin kararlarına saygı duymak lazım. Türklerin en şöhretli tarafları, adil mahkemeler olduğu gerçeğini dünyaya gösterebildikleri zamanlardır'' demişti.

 

MHP KOZAN İLÇE BAŞKANI NİHAT ATLI'DAN YAVUZ AĞIRALİOĞLU'NA CEVAP

 

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu’nun, HDP’li ve sırtını dağ farelerine dayadığını açık açık seçim propagandalarında söyleyen ve binlerce şehidin kanı ellerinde olan Terörist Selahattin Demirtaş’ı savunduğunu belirten MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, son günlerini yaşayan PKK Terör örgütü ve savunucularına İyi Parti yönetiminin kucak açmasına hiçbir vatanseverin tahammülü olamayacağını belirterek, İyi Parti üyesi olan ve kendine vatansever diyen herkesin bu saatten sonra o partide yeri olamayacağını söyledi. 

 

İYİ PARTİ'DEN GELEN AÇIKLAMA TERÖR ÖRGÜTÜNE DESTEK NİTELİĞİNDEDİR

 

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, ''Daha düne kadar  onlarca Mehmetçiğimizi PKK terör örgütünün adını bu topraklardan silerken şehit verdik. Binlerce asker polisimizi Doğu ve Güneydoğu’na anadan babadan yardan vazgeçerek canları pahasına huzur için gece gündüz çalıştı. Türk kürt kardeşliği destan yazıp PKK Terör örgütünün gerçek yüzünü gerçek kardeşlerimiz anlamış iken, İyi Parti’den gelen açıklamalar tam bir vatana ihanet tükenen terör örgütüne manevi destek niteliğindedir. Selahattin Demirtaş’ı AİHM neye göre bu karar verdiğini anlamak mümkün değil, keşke şehit ailelerine, PKK tarafından katledilen babasız büyüyen çocuklara da AİHM aile ve yaşam hakkı olan babalarını verebilse. HDP Diyarbakır HDP önündeki anneler, babalar HDP’nin ve Selahattin Demirtaş’ın partilerinin terörle bağını kapılarının önünde günlerdir yaz kış demeden evlatlarımızı geri verin diye haykırıyor. Bunu görmeyen AİHM şimdi birilerimi masum göstermeye çalışıyor, Buna da İyi Parti yönetimi Terörist Selahattin Demirtaş’ı cici çocuk Selo’ya çevirmekte.'' dedi. 

 

ÜLKÜCÜ VE VATANSEVERLERE AÇIK ÇAĞRI

 

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, terörist Selahattin Demirtaş’a methiyeler düzen İyi Parti yönetimine inanarak bugüne kadar o partide yer almış oy vermiş seçmenlere seslenerek, ''Bu vatan hepimizin ve Vatansever, devletine bağlı, Ülkücü olan tüm kardeşlerimiz bu terör örgütünü öven ve HDP’nin kucağına oturmuş bu anlayıştan kurtulmak isterlerse, partimizin kapıları İyi Parti’ye inanmış ve kandırılan tüm vatanseverlere kapımız sonuna kadar açıktır. Asıl evleri olan MHP'ye geri dönebilir, bu vatanın birlik ve bütünlüğü için hep birlikte mücadele edebiliriz. Yeter ki bu vatanın bölünmesine birlik ve bütünlüğümüze zarar verenler ile hep birlikte kurtulalım. Seçimler ve siyaset bu ülkenin demokrasi bayramındır ama İyi Parti'den gelen açıklamalar ve terör örgütü liderlerine düzülen methiyeler bu vatana ihanettir. Vatana ihanetin hiçbir şekilde nedeni olamaz. Ülkücü, vatansever devletine bağlı vatandaşlarımızı yeniden gerçek evleri olan MHP’ye dönmeye davet ediyorum.'' dedi . 

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi
 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kozan İlçe Başkanı, Nihat Atlı, Ülkücü ve vatanseverler, çağrı yaptı, çağrıda bulundu, Ülkücülere çağrı, MHPye davet, MHP, Kozan haberleri, Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı