MHP Karataş'ın Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı
Haber Detayı
09 Mart 2022 - Çarşamba 15:53 Bu haber 2894 kez okundu
 
MHP Karataş'ın Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı
MHP'nin Karataş İlçesinde düzenlediği Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantısı büyük bir kenetlenmeye ve coşkuya sahne oldu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Karataş'ın Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları kapsamında Adana'nın Karataş İlçesinde düzenlenen proğramda, Cumhur İttifakı’nı yıpratmaya çalışan dış ve iç unsurların Türkiye'ye yönelik oyunları deşifre edilirken, milli beka mücadelesi veren MHP'nin başarılı çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

 

MHP KARATAŞ İLÇESİ ADIM ADIM 2023 ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla ülke genelinde başlatılan "Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları" kapsamında Adana'da ikinci program Karataş İlçesinde gerçekleştirildi. Karataş Spor Salonu’nda düzenlenen proğram, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana İl Divan Kurulu Üyeleri, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, MHP Karataş İlçe Başkanı İsmail Arıcı, MHP ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, MHP’li Belediye Başkanları, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Balıkçı, Ak Parti Karataş İlçe Başkanı Süleyman Özlem Ünal, STK temsilcileri ve partililerin katılımlarıyla gerçekleşti.

 

BÜNYAMİN AVCI: MHP'Lİ YÖNETİCİLER KARATAŞ'IN MAKUS TALİHİNİ DEĞİŞTİRMEYE BAŞLADI

 

MHP'li yerel kadroların göreve gelmesiyle Karataş'ın makûs talihininin değişmeye başladığına dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı konuşmada, ''Karataş ilçemizde kıymetli hemşehrilerimiz MHP'ye teveccüh göstermiştir ve Belediye Başkanımız Sayın Necip Topuz ile Cumhur İttifakı Meclis Üyelerimiz de sizlere heyecanla hizmet etmenin gayretini vermektedirler. Önceki dönemde Büyükşehir Belediye yönetimimizle başlatılan Karataş’a yönelik yoğun hizmet sunumu, Karataş Belediye yönetimimizle bu dönemde de devam etmektedir. Karataş’ın makûs talihi değişmeye başlamıştır. Endişeniz olmasın, Karataş bölgemizin en seçkin, en gelişmiş ilçesi olacaktır.'' dedi.

 

MUHARREM VARLI: KARAMSARLIĞA DÜŞÜP TOPRAĞA KÜSMEYECEĞİZ

 

Tarım sektöründe yaşanan sıkıntılar konusunda üreticilerden ümitvar olmalarını isteyen MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Türkiye, küresel çapta yaşanan ciddi sıkıntılara rağmen ayakta kalmayı başarmış ve dahası üretimde, sağlıkta, savunmada, diplomaside ve daha pek çok alanda dikkat çeken bir yükseliş içine girmiştir. 2021’de ihracatını yüzde 32.9’luk oranla en çok artıran ülkeyiz. Yağışlar verimli geçti, bunun bereketini hep birlikte göreceğiz inşallah. Ben de çiftçiyim. Girdilerde artan maliyet üreticilerimizi endişeye sevk etse de karamsar olmayacağız ve asla toprağa küsmeyeceğiz. Artan maliyetleri karşılayacak fiyat istikrarı sağlanacaktır. Devletimiz üreticilerimizi asla yalnız bırakmayacaktır ve maliyet-fiyat dengesi mutlaka kurulacaktır.'' dedi. 

 

AYŞE SİBEL ERSOY: FİTNE VE FESATLARA ALDIRIŞ ETMEDEN DEVLETİMİZE GÜVENELİM

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde diğer ülkeler ciddi sıkıntılar yaşarken Türkiye'nin süreci iyi yönettiğini belirten MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Ülkemiz Allah’a şükür bu süreci en istikrarlı şekilde yöneten bir ülke olarak öne çıktı. Koca koca ülkelerde hastalar caddelerde yatarken, maske bulamazken biz onlara yardım eli uzattık. Bunda kuşkusuz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin de büyük etkisi oldu. Devletimize güvenelim, fitne ve fesatlara aldırış etmeyelim; yarınımız bugünden daha güzel olacaktır.'' dedi.  

 

UĞUR ÖZTÜRK: İHANET VE HUSUMET CEPHESİNE FIRSAT VERMEYECEĞİZ

 

Küresel güçlerin saldırılarına karşı amansız bir mücadele veren Türkiye'nin bir yandan da dış güçlerin hizmetine girmiş içerideki siyasi yapılarla uğraşmak zorunda kaldığına dikkat çeken MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, ''CHP’nin başını çektiği zillet ittifakı her fırsatta Türkiye’nin karşısında konum almakta, her fırsatta Türkiye düşmanlarıyla saf tutmakta, aynı ihanet masalarında buluşup ülkemizin milli menfaatlerini meze yapmaktan çekinmemektedir. Biz de yağma yok; Milliyetçi Hareket var diyoruz. MHP milli bekanın, milli ve manevi değerlerin, istikrar ve huzurun yılmaz savunucusudur. Aziz milletimizle el ele olup ne ihanete, ne de husumet cephesine fırsat vermeyeceğiz.'' dedi.

 

İSMAİL ARICI: BELEDİYEMİZLE BİRLİKTE HALKIMIZA HİZMET EDİYORUZ

 

MHP Karataş İlçe Başkanı İsmail Arıcı ise, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Karataş’ta gerek ilçe merkezinde gerekse köylerde vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerini, sorunlarını dinlediklerini, yerel hizmet noktasında yapılacak ne varsa çözümü konusunda çaba içinde olduklarını bildirdi. Arıcı ''Karataşlı hemşehrilerimiz MHP’ye, Liderimize güveniyor ve seviyor. Bizler de belediyemizle birlikte onlara layık olmanın çabasını veriyoruz.'' dedi.  

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana, MHP Karataş, Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma, toplantısı, Bünyamin Avcı, Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, Uğur Öztürk, İsmail Arıcı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı