MHP Kadıköy İlçe Başkanlığına Başar Ünal Seçildi
Haber Detayı
11 Ağustos 2023 - Cuma 10:34 Bu haber 3326 kez okundu
 
MHP Kadıköy İlçe Başkanlığına Başar Ünal Seçildi
MHP Kadıköy İlçe Kongresinde, İlçe Başkanlığına Başar Ünal seçildi.
MHP Haberi
MHP Kadıköy İlçe Başkanlığına Başar Ünal Seçildi

Kozyatağı By Otel'de düzenlenen MHP Kadıköy İlçe Teşkilatının 13. Olağan İlçe Kongresinde, MHP Kadıköy İlçe Başkanlığına MHP İstanbul İl Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Başar Ünal seçildi.

 

MHP KADIKÖY İLÇE BAŞKANLIĞINA BAŞAR ÜNAL SEÇİLDİ

 

MHP Kadıköy İlçe Teşkilatının 13. Olağan İlçe Kongresine yönelik duyurusunu sosyal medya hesabından ''MHP Kadıköy İlçe Başkanı olarak, 13 yıldır şerefle taşıdığım Bayrağı, Kongremizde daha yükseklere taşıyacak dava arkadaşlarıma teslim edecek olmanın, gurur ve heyecanını yaşıyorum. Toyumuza tüm Ülküdaşlarımız davetlidir.'' sözleriyle yapan MHP Kadıköy İlçe Başkanı Zeki Cemal Çeliker, İlçe Başkanlığına tekrar aday olmayacağını açıklamıştı.

 

MHP MYK Üyesi Yüksel Kaleci'nin Divan Başkanlığında, Kozyatağı By Otel'de düzenlenen MHP Kadıköy İlçe Teşkilatının 13. Olağan İlçe Kongresinde; MHP Kadıköy İlçe Başkanlığına MHP İstanbul İl Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Başar Ünal seçildi. İlçe Kongresinde yeniden aday olmayarak, bugüne kadar başarıyla sürdürdüğü İlçe Başkanlığı görevini Başar Ünal'a devreden MHP Kadıköy İlçe Başkanı Zeki Cemal Çeliker'e, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.

 

MHP KADIKÖY İLÇE BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN BAŞAR ÜNAL'IN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI 

 

MHP Kadıköy İlçe Teşkilatının 13. Olağan İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığı görevine seçilmesi nedeniyle teşekkür açıklaması yapan Başar Ünal, ''MHP Kadıköy İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresi’nde Kadıköy İlçe Başkanı olarak seçilmiş bulunmaktayım. Türkmen Beyimiz, Liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiye, Genel Başkan Yardımcılarımıza ve Genel Merkez Yönetimimize, İl Başkanımız Sertel Selim, İl Teşkilat Başkanımız Yaşar Kaba ve İl Yönetimimize, Kıymetli Büyüklerime şahsıma güvenerek, şahsımı onurlandırarak bu kutlu göreve layık gördükleri için şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve ülkücü şehitlerimizi minnetle anıyorum. Kongremize katılan Kongre Divan Başkanımız MYK Üyemiz Yüksel Kaleci’ye, Kongre Divan Kuruluna, İl Yöneticilerimize, İlçe Delegelerimize, Ülkü Ocakları Başkanlarımıza, Sivil Toplam Kuruluşu temsilcilerimize, Dava arkadaşlarımıza, Kadıköy’lü komşularımıza ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bayrağı şerefle ileri götüren geçmiş dönem İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine emekleri için teşekkürü özellikle bir borç biliyor, ebediyete irtihal edenlere rahmet diliyorum. Listemizde yer alan fedakar ve cesaret timsali Yönetim Kurulu Üyelerime başarılar diliyorum. Kadıköy büyük bir ailedir. Liderinin emrindedir. Her daim Lider Teşkilat Doktrin diyeceğiz. Sevgi, saygı ve muhabbetlerimle.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Kadıköy, İlçe, Başkanlığına, Başar, Ünal, Seçildi
Yorumlar
Haber Yazılımı