MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu Güven Tazeledi
Haber Detayı
10 Ağustos 2023 - Perşembe 20:26 Bu haber 1913 kez okundu
 
MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu Güven Tazeledi
MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, İlçe Teşkilatının bugün düzenlenen 6. Olağan İlçe Kongresinde yeniden seçildi.
MHP Haberi
MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu Güven Tazeledi

Motta Restaurant'ta düzenlenen MHP Sancaktepe İlçe Teşkilatının 6. Olağan İlçe Kongresinde; İlçe Başkanlığı görevini yürüten Arzu Karaalioğlu, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

 

MHP SANCAKTEPE İLÇE BAŞKANI ARZU KARAALİOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

 

MHP MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu’nun Divan Başkanlığında, MHP İl Başkan Yardımcıı Fikri Osman Akıncı, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe Ülkü Ocakları Başkanı Muharrem Taşdemir, Sancaktepe Belediyesi Başkan Vekili Haşim İskender, STK Başkanları, Muhtarlar ve partililerin katılımıyla Motta Restaurant'ta düzenlenen MHP Sancaktepe İlçe Teşkilatının 6. Olağan İlçe Kongresinde; MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, güven tazeleyerek İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

 

BAŞKAN ARZU KARAALİOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI 

 

MHP Sancaktepe İlçe Teşkilatının 6. Olağan İlçe Kongresinde yeniden İlçe Başkanlığı görevine seçilen Arzu Karaalioğlu, yaptığı açıklamada, ''Kongremizde şahsımı tekrar İlçe Başkanlığı görevine getiren çok değerli delegelerimize, 4 senedir birlikte yol yürüdüğüm kıymetli dava arkadaşlarıma, bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza, çok değerli medya mensuplarına, muhtarlarımıza, STK Başkanlarımıza, teşkilat üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Birkez daha yineleyerek belirtmek istiyorum ki Sancaktepemizde Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin emir ve talimatları ile var gücümüzle ile çalışacağımıza, bugünü bir milad olarak alıp, hareketimizin etkisini ve gücünü daha da ileriye götüreceğime tüm yönetim kurulum ve şahsım adına söz veriyorum. Kongremizin tüm Sancaktepemize, teşkilatımıza, hemşerilerimize ve camiamıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm dostlarıma canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, MHP Sancaktepe, Arzu Karaalioğlu, İlçe Kongresi
Yorumlar
Haber Yazılımı