MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Ağca'dan Bildiriye Tepki
Haber Detayı
05 Nisan 2021 - Pazartesi 13:13 Bu haber 5675 kez okundu
 
MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Ağca'dan Bildiriye Tepki
MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, Muhtıra niteliğindeki bildirinin Türk milletine karşı yapılan asimetrik saldırıların bir parçası olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Ağca'dan Bildiriye Tepki

104 emekli Amiralin imzaladığı Muhtıra niteliğindeki bildiriye tepki gösteren MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, söz konusu bildirinin Türk milletine karşı yapılan asimetrik saldırıların bir parçası olduğunu belirterek, Türkiye'yi kaosa sürekleme amacı güden bildiriye imza atan emekli Amiralleri asla affetmeyeceklerini söyledi.

 

TÜRK MİLLETİNE KARŞI YAPILAN ASİMETRİK SALDIRILAR DEVAM EDİYOR

 

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, yaptığı açıklamada, ''2023 hedefleri doğrultusunda önemli hamleleri gerçekleştiren Türkiye'nin önünü kesmek isteyen küresel güçler, Türk Milletine karşı asimetrik saldırılarına devam ediyor. Kanal İstanbul Projesi üzerinden Montrö tartışması başlatan şer cephesinin son hamlesi, 104 emekli Amiralin imzaladığı Muhtıra niteliğindeki bildiridir. Türkiye'nin geçmişinde yaşanan darbe ve muhtıraları hatırlatırcasına hazırlanan bildirinin, Türk Milletinin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetleri'nden emekli olmuş 104 emekli Amiral tarafından imzalanması, Türk Milletimizi derinden üzmüştür. Bildiriye imza atan 104 emekli Amiral'in en ağır şekilde cezalandırılması elzemdir.'' dedi.

 

BİLDİRİYE İMZA ATAN 104 AMİRAL'İ AFFETMEYECEĞİZ

 

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, ''Büyük Türk Milleti tarihte eşine az rastlanır bir husumet kapanındadır. Türkiye, vicdansız bir operasyonun odağı ve hedefindedir. Ateş çemberine alınmak istenen Türkiye'ye darbe üstüne darbe vurulmaya çalışılmaktadır. Milli bekamız kirli ve karanlık ellerce boğulmak istenmektedir. Hedef; Milli birlik ve kardeşliğimizdir. Büyük Türk Milletinin varlığından rahatsız olan çevreler; FETÖ’yü, IŞID’İ, PKK’yı, PYD-YPG’yi ve DHKP-C’yi infaz ve yıkım adına taşeron olarak kullanmaktadır. Küresel güçlerin tetikçiliğini yapan terör örgütleri yetmezmiş gibi, şerefli Türk Ordumuzun içinde yetişip görevini tamamladıktan sonra emekli olan 104 Amiral, ülkemizde kaos ortamı hazırlamak için ortaya çıkmıştır. Bildiriye imza atan emekli Amiralleri kınadığımızı ve Türk Milleti olarak bu davranışı affetmeyeceğimizi açıkça ifade etmek istiyoruz.'' dedi.

 

KÜRESEL MAŞALAR MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET'İ HALA ÖĞRENEMEDİ

 

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, ''Türk Milleti, hain senaryolara, bölücülüğe ve bölünmeye asla izin vermemiştir, vermeyecektir. Türkiye'nin kalbine nişan almaya çalışanlar, elbetteki Türkiye'nin kalbini muhafaza edenlerin ülkücü neferler olduğunu hala öğrenemediler. Bu hain maşalara, şer odaklarına ve ihanet şebekesinin içerisinde yer alan Ebû Cehil’in torunlarına mesajımız açık ve nettir. Hareketimizin Lideri Türkmen beyimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin 'Bütün samimiyetimizle ve muhabbetle ortak paydamız olan, Bayrak, Vatan ve Millet'e saygı gösteren herkese elimizi uzatıyoruz.' ifadesinden yola çıkarak; Gelin Canlar, Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım. Tarafımız bellidir; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Türk Milleti ile bölünmez bütünlüğüdür. İstikrarın ve Türk siyasetinin güvencesi Milliyetçi Ülkücü Hareket'tir. Ne Mutlu Türk'üm Diyene.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İmamoğlu İlçe Başkanı, Savaş Ağca, Muhtıra niteliğindeki, bildirinin, Türk milleti, asimetrik saldırı, sert tepki, 104 amiral, affetmeyeceğiz, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı