MHP İl Başkanlığı'na Yeni Atama Yapıldı
Haber Detayı
24 Haziran 2020 - Çarşamba 15:51 Bu haber 4682 kez okundu
 
MHP İl Başkanlığı'na Yeni Atama Yapıldı
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı'na atama yapıldı.
MHP Haberi
MHP İl Başkanlığı'na Yeni Atama Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi, MHP Mardin İl Başkanlığı görevine Ferhan Bozkuş'u atarken, yeni İl yönetiminin önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi.

 

FERHAN BOZKUŞ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

 

MHP Mardin İl Başkanlığı görevine atanan Ferhan Bozkuş'a ait sosyal medyadan yapılan paylaşımda, ''Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Sayın Ferhan Bozkuş Mardin İl Başkanı olarak atanmıştır. Önümüzdeki günlerde İl yönetimin ve İlçe Başkanlıklar kamuoyu ile paylaşlacaktır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.'' denildi.

 

TEŞKİLATIMIZI YENİDEN ŞAHLANDIRMAYA GELİYORUZ

 

MHP Mardin İl Başkanlığı görevine atanan Ferhan Bozkuş, ''MHP Genel Merkezi tarafından, MHP Mardin İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayız. MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye ve Teşkilatımıza, görevlendirmeden dolayı teşekkür ederiz. Bugüne kadar, davamıza ve Teşkilatımıza hizmet ederek emeği geçen tüm Ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz. Mardin İlimizde yıllardan beri siyaset yapmış birisi olarak, Teşkilatımızı yeniden şahlandırmaya ve Mardin İlimizdeki vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek amacıyla geliyoruz. Mardin İlimize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise
   

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mardin İl Başkanı Ferhan Bozkuş, MHP Mardin İl Teşkilatı, MHP İl Başkanlığı, atama yapıldı, MHP Haberleri, MHP İl Başkanı ataması
Yorumlar
Haber Yazılımı