MHP Haftasonu Düzenleyeceği Önemli Toplantıya Hazır
Haber Detayı
23 Mart 2022 - Çarşamba 12:42 Bu haber 2640 kez okundu
 
MHP Haftasonu Düzenleyeceği Önemli Toplantıya Hazır
Milliyetçi Hareket Partisi, bu hafta sonu düzenleyeceği önemli toplantıya yönelik tüm hazırlıklarını tamamladı.
MHP Haberi
MHP Haftasonu Düzenleyeceği Önemli Toplantıya Hazır

Şubat ayında MYK Üyeleri, MDK Üyeleri, Milletvekilleri ve İl Başkanları ile istişare toplantılarını tamamlayan MHP Genel Merkezi, 25-26-27 Mart tarihinde Belediye Başkanları ile Antalya'da kampa girecek.

 

MHP'DEN BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI

 

MHP'li Belediye Başkanlarının katılımlarıyla Antalya'da gerçekleştirilecek olan Belediye Başkanları İstişare Toplantısı hakkında bilgilendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, ''Milliyetçi Hareket Partisi 'Geleneksel Belediye Başkanları Toplantısı' 25-26-27 Mart 2022 tarihlerinde Antalya/Belek Sueno Hotel’de yapılacaktır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in teşrifleriyle gerçekleşecek olan toplantımızda ülke gündeminin yanı sıra 2019 Yerel seçimlerinden bugüne geçen 3 yıllık sürede belediyelerimizin performans ve hedefleri değerlendirilecektir. Bu vesileyle siz değerli Belediye Başkanlarımızın üç yıllık gerçekleşmeleri ve son iki yıla dair hedeflerinizi ihtiva eden bir rapor hazırlayarak toplantıda yanınızda bulundurmanızı rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.'' sözlerinin yer aldığı mesajında Belediye Başkanlarından hazır olmalarını istemişti.

 

MHP GENEL MERKEZİ VE BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTIYA HAZIR

 

MHP Genel Merkezi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlık edeceği bu haftasonu Antalya'da düzenlenecek olan Belediye Başkanları İstişare Toplantısı'na yönelik tüm hazırlıklarını tamamlarken, MHP'li Belediye Başkanlarının da 2019'dan bu yana görevde bulundukları süre içerisindeki üç yıllık faaliyet raporlarını sunmaya hazır oldukları bildirildi.

 

MHP KAMPI'NDA NELER KONUŞULACAK?

 

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve diğer yöneticilerin sunumlar yapacağı MHP Kampı'nda, Belediye Başkanlarının üç yıllık performansının değerlendirilmesi dışında, 2024 yılına kadar sürecek hizmet sürelerinde yapılması düşünülen hizmetlerin de ele alınacağı bildirildi. Bir yandan bölgelerine yapacakları hizmetleri sürdürecek olan MHP'li Belediye Başkanlarından, 2023 yılında yapılacak seçimlere yönelik Teşkilatların ve Cumhur İttifakı'nın siyasi çalışmalarına aktif olarak katılmaları istenecek.

 

Resim


  

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Milliyetçi Hareket Partisi, Belediye Başkanları, Toplantısı, MHP Kampı, Antalya, istişare toplantısı, Cumhur İttifakı, 2023 seçimleri, 2024 seçimleri, hizmetler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı