MHP'den Coronavirüsten Dolayı Psikolojik Sorunu Olana Destek
Haber Detayı
28 Mart 2020 - Cumartesi 21:15 Bu haber 1859 kez okundu
 
MHP'den Coronavirüsten Dolayı Psikolojik Sorunu Olana Destek
MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, coronavirüsten dolayı psikolojik sorun yaşayanlara destek olunması gerekir.
MHP Haberi
MHP'den Coronavirüsten Dolayı Psikolojik Sorunu Olana Destek

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, gözle görülmeyen küçük bir virüsün insanlığı tehdit ettiğini, coronavirüs tedbirleri kapsamında herkesin evde kal kampanyasına uyması gerektiğini ve coronavirüsten dolayı psikolojik sorun yaşayanlara destek olunması gerekir.

 

GÖZLE GÖRÜLMEYEN KÜÇÜK BİR VİRÜS İNSANLIĞI TEHDİT EDİYOR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, ''Bilimsel ve teknolojik alanlarda geliştirilen tüm yöntemler ve çözümlere karşın, bugün dünya üzerinde varlığını sürdüren tüm toplumlar, zorlu bir sınavdan geçmektedir. Gözle görülemeyen küçük bir virüs, çoğalarak tehdit hâline dönüştü. Nihayetinde 3 miyarı aşkın insan evlerine kapanarak, endişe ve sıkıntıya karşı önlem almak durumunda kaldı. Ne yazık ki çok sayıda insan da salgın haline gelmiş olan bu hastalık nedeniyle hayatını kaybetti. Tüm dünyayı tehdit eden bu salgına karşı Devletimiz gereken tedbirleri zamanında almış, başarıyla yürütülen stratejilerle hastalığın yayılma hızını kontrol altında tutmayı başarmıştır.'' dedi.

 

EVDE KAL KAMPANYASINA HERKESİN UYMASI GEREKİR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, ''Bu zor günlerde sabırla sağlığı korumak için alınan tedbirlere uyulması gerekir. 'Evde Kal' kampanyasına uyarak, insanların birbirlerine uzaktan da olsa destek olması gerekir. MHP her zaman olduğu gibi; sorumluluk sahibi ve ilkeli tutumuyla siyasi ve toplumsal desteğini kararlılıkla sürdürmektedir. Yaşadığımız bu zorlu süreçte Aziz Milletimizin yaşadığı sorunları dikkate alarak; MHP KAÇEP (Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları) Bilim Kurulumuzca bir program hazırladık.'' dedi. 

 

CORONAVİRÜSTEN DOLAYI PSİKOLOJİK SORUN YAŞAYANLARA DESTEK

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, ''Değerli akademisyenlerimiz, bilim insanlarımız, alanında uzman dava arkadaşlarımızla birlikte çalışıp; farklı konularda korona virüsün yarattığı psikolojik ve sosyal sıkıntıları dikkate alarak taraflarınca hazırlanmış yazı ve makaleleri takipçilerimizle paylaşıyoruz. Değerlendirme, görüş ve önerilerin yer aldığı bu makalelerle evlerinde farklı sorunlar yaşayan herkese rehberlik yapmayı, destek olmayı hedefliyoruz. MHP KAÇEP Web sayfamızda yer alan makalelere her gün yenileri eklenecek ve bu değerli bilgiler sosyal medya hesaplarımızdan ayrıca paylaşıma açılacak.'' dedi.

 

GECEYE SABREDENE BİR GÜNDÜZ MÜJDELENMİŞTİR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, ''Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin ifade ettikleri gibi: “Geceye sabredene bir gündüz müjdelenmiştir. Zorluklara metanet ve feragatle katlananlara huzur ve nice güzellik vaat edilmiştir. Yokuşun ardı düzlük, fecaatin sonu ve sonucu mutlaka felah ve ferahtır. Karamsarlığı semtimizden kovalım, kötümserliği yöremizden uzak tutalım.” Gün; hoşgörü, saygı, sabır ve birlik beraberlik içinde olma günüdür.'' dedi.
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'den, Coronavirüsten, Dolayı, Psikolojik, Sorunu, Olana, Destek,
Yorumlar
Haber Yazılımı