MHP'den Coronavirüs Mücadelesinde FETÖ Uyarısı
Haber Detayı
30 Mart 2020 - Pazartesi 14:19 Bu haber 2093 kez okundu
 
MHP'den Coronavirüs Mücadelesinde FETÖ Uyarısı
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, coronavirüsle mücadele edilirken FETÖ'cülerin kara propagandalarına karşı teyakkuzda olunması gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'den Coronavirüs Mücadelesinde FETÖ Uyarısı

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, coronavirüs salgınından sonra dünyanın yeni bir düzene geçeceğini, bu süreçte coronavirüsü fırsat bilip kara propagandalarla insanları yönlendirmeye çalışan FETÖ'cülere karşı teyakkuzda olunması gerektiğini ve resmi açıklamalar dışındaki yorumlara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi. 

 

CORONAVİRÜS SALGININDAN SONRA DÜNYA YENİ BİR DÜZENE GEÇECEK

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''21.yüzyılda, kaynağı Çin olan corona salgın felaketiyle yüzleşmektedir. Dünya artık yeni bir düzene kapı aralamaktadır. Corona dönemi ekonomik, sosyal, bireysel ve siyasal dönüşümler meydana getirecek ve ardından beşeriyetin yol haritasını belirleyecektir. Ülkemiz açısından önemli olan, virüs kuşatmasını birlik, beraberlik ve sorumluluk şuuruyla göğüslemek, doğabilecek hasar ve zararları kademe kademe azaltmaktır. "Evde kal!" kuralı millî bir vazife, her vatandaşımızın dikkatle uygulaması gereken bir kaidedir.'' dedi.

 

FETÖCÜLERİN KARA PROPAGANDALARINA KARŞI TEYAKKUZDA OLMALIYIZ

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''Pensilvanya kırıntıları ve yabancı medya organları her fırsatta ülkemizin itibarını zedeleme gayretine girmiştir. İplerinin ucu Pensilvanya'da olan şarlatanların ve medya tetikçisi şuursuzların karalama kampanyaları nafile bir çabadır. 15 Temmuz günü Türk milletinin çelik yüreğine, perçinlenmiş iradesine çarpan bu şer odaklarının son çırpınışları da trajikomiktir. Milletimiz, FETÖ kliklerinin ve tıyneti bozukların kara propagandalarına karşı teyakkuzda olmalıdır.'' dedi.

 

RESMİ AÇIKLAMALAR DIŞINDAKİ YORUMLARA İTİBAR EDİLMEMELİDİR

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''Her karanlık bir ışığın habercisi, her musibet müreffeh günlerin müjdecisidir. Devletimiz ve milletimiz tüm dünyayı sarıp sarmalayan bu salgını yenecek dirayete, deneyime ve bilimsel birikime sahiptir. Bütün vatandaşlarımız Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu tarafından açıklanan kurallara uymalıdır, kurallara uymak sorumluluk ve mecburiyettir ve resmi açıklamalar dışında hiçbir yoruma ve açıklamaya da itibar edilmemelidir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'den, Coronavirüs, Mücadelesinde, FETÖ, Uyarısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı