MHP Adana İl Teşkilatı'ndan Vali Demirtaş'a Veda Ziyareti
Haber Detayı
16 Haziran 2020 - Salı 10:33 Bu haber 4448 kez okundu
 
MHP Adana İl Teşkilatı'ndan Vali Demirtaş'a Veda Ziyareti
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Mardin Valisi olarak atanan Vali Mahmut Demirtaş’a veda ziyaretinde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Teşkilatı'ndan Vali Demirtaş'a Veda Ziyareti

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Yurdusevimli ile birlikte, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mardin Valisi olarak atanan Vali Mahmut Demirtaş’a veda ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

 

VALİ DEMİRTAŞ MHP HEYETİNİN ZİYARETİNDEN MEMNUN OLDU

 

Vali Mahmut Demirtaş, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Yurdusevimli'nin ziyaretinden memnun olduğunu belirterek, kendisine iletilen iyi dilekler için teşekkür ederken, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ise Vali Demirtaş'a Adana'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

 

BAŞKAN AVCI VALİ DEMİRTAŞ'A BAŞARILAR DİLEDİ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Son kararnameyle Mardin'de göreve başlayacak olan Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulunduk. Kentimize duyarlı yaklaşımları, katkıları ve hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Vali Mahmut Demirtaş, veda ziyareti, MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Yurdusevimli
Yorumlar
Haber Yazılımı