İçişleri Bakanı Soylu'dan Türk Milletine Önemli Müjde
Haber Detayı
05 Haziran 2021 - Cumartesi 23:25 Bu haber 3914 kez okundu
 
İçişleri Bakanı Soylu'dan Türk Milletine Önemli Müjde
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin önümüzdeki Temmuz ayından itibaren ekonomik olarak atağa geçeceği konusunda müjdeler verdi.
GÜNDEM Haberi
İçişleri Bakanı Soylu'dan Türk Milletine Önemli Müjde

Afyonkarahisar’da düzenlenen proğramlar kapsamında gittiği Güney Beldesi'nde binlerce vatandaş tarafından Türk Bayrakları ile karşılanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, zor günler geçiren Türkiye'nin önümüzdeki Temmuz ayından itibaren ekonomik olarak atağa geçeceğini ve Türkiye'yi kuşatmaya çalışan ülkeleri çatlatacağını söyledi.

 

TEMMUZ AYINDAN İTİBAREN TÜRKİYE ATAĞA GEÇECEK

 

Türkiye'nin zor günler geçirdiğini ve vatandaşların salgın nedeniyle yakınlarını kaybettiğini belirterek, sıkıntıların aşılacağı konusunda müjdeli haberler veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada, ''Önümüzde güzel günler geliyor. Hep birlikte sabrettik. Bu salgını hep birlikte azalttık. İnşallah tamamen ortadan kaldırabilme konusunda aşılarda peyderpey geliyor. Size bir şey söyleyeyim. Ama başkaları çok çatlayacaklar, kıskanacaklar göreceksiniz. Temmuz ayından itibaren benim ülkemin ekonomisi öyle bir atağa kalkacak ki, öyle bir sıçrayacak ki, öyle bir büyüyecek ki etrafımızdaki Almanya’sı da, Fransa’sı da, İngiltere’si de, İtalya’sı da, hele o her şeye burnunu sokan Amerika’sı da çatlayacak, patlayacak. Hazır mıyız buna?" dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Süleyman Soylu, Türkiye, önümüzdeki Temmuz aynda, ekonomik atak, geçeceği
Yorumlar
Haber Yazılımı