Kandilli Rasathanesi ve AFAD'dan Deprem Açıklaması
Haber Detayı
25 Haziran 2020 - Perşembe 13:50 Bu haber 6188 kez okundu
 
Kandilli Rasathanesi ve AFAD'dan Deprem Açıklaması
Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yapılan açıklamalara göre, Van'da 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
GÜNDEM Haberi
Kandilli Rasathanesi ve AFAD'dan Deprem Açıklaması

Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yapılan açıklamalarda Van'da meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki depremin merkezi farklı farklı ilçelerde belirtilirken, depremin Van'ın İlçeleri ile Bitlis ve Hakkari İllerinde de hissedildiği bildirildi.

 

VAN DEPREMİYLE İLGİLİ YAPILAN AÇIKLAMALAR

 

AFAD tarafından yapılan açıklamada, Van'ın Özalp ilçesinde saat 13.03'te 5.4 büyüklüğünde ve 6.96 km derinliğinde bir deprem meydana geldiği duyuruldu.

 

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada, Van'ın Saray İlçesi'nde 13.03'te 5.4 büyüklüğünde ve 5,2 km derinliğinde bir deprem meydana geldiği duyuruldu.

 

Van Valiliği'nden yapılan açıklamada, depremde can ve mal kaybı yaşanmadığı bildirilirken hasar tespit araştırmasının devam ettiği açıklandı.

 

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'NUN AÇIKLAMASI

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van'da meydana gelen deprem ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Van’da 13.03’de meydana gelen 5.4 büyüklüğünde depremde Özalp merkezde yapılan ilk taramalarda hasar gözükmüyor. Köyler de taranıyor. Şu ana kadar köylerden sadece bir evde kısmi yıkık ihbarı var. Gelişmeler Van Valiliği ve AFAD Başkanlığımızca kamuoyuna bildirilecektir. Geçmiş olsun.'' dedi.


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kandilli Rasathanesi, AFAD, Van İlinde deprem, çevre illerde hissedildi, Van bölgesinde deprem, deprem haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı