İyi Parti'den İstifa Eden Futbolcu Adana'da MHP'ye Geçti
Haber Detayı
07 Mayıs 2023 - Pazar 18:45 Bu haber 2837 kez okundu
 
İyi Parti'den İstifa Eden Futbolcu Adana'da MHP'ye Geçti
İyi Parti’den istifa eden futbolcu ünlü futbolcu, yakın çevresinden 40 kişiyle birlikte MHP’ye katıldı.
ADANA HABERLERİ Haberi
İyi Parti'den İstifa Eden Futbolcu Adana'da MHP'ye Geçti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde uzun yıllar Süper Lig’de oynayan futbolcu Tekin İncebaldır, İyi Partinin PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP ile aynı tarafta olmasından rahatsızlığını dile getirerek, partisinden istifa edip yakın çevresinden 40 kişiyle birlikte MHP’ye katıldı.

 

CHP VE İYİ PARTİ'YE TEPKİ GÖSTEREN VATANDAŞLAR MHP'YE KATILMAYA DEVAM EDİYOR

 

PKK’nın siyasi uzantısı HDP'nin Altılı Masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteleyeceğini açıklamasından sonra partilerine tepki gösteren CHP ve İyi Partililerin yeni adresi MHP oldu. Bütün Türkiye’de Milliyetçi Hareket Partisi’ne yapılan katılımlar artarak devam ediyor. Adana Demirspor’un efsane oyuncusu Tekin İncebaldır’ın Yeğeni olan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde uzun yıllar Süper Lig’de oynayan Tekin İncebaldır, İyi Parti’den istifa ederek 40 yakını ve çevresiyle birlikte MHP’ne katıldı.

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın yoğun programı nedeniyle katılamadığı MHP Seyhan İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törende MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı, Tekin İncebaldır’a üç hilal rozeti taktı. Diğer katılımcılara da rozetlerini MHP Adana İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Zorba, Yeşim Akkaş, İl Muhasibi Muhammet Çetin, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener taktılar.

 

TEKİN İNCEBALDIR: ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİNİ SIZLATMAMAK İÇİN YUVAMIZA DÖNDÜK

 

Tekin İncebaldır kendisi ve diğer katılımcılar adına yaptığı açıklamada, ''Adına ‘İyi’ denilen partiye kulaktan dolma bilgilerle gitmiştim; çok pişmanım. Bütün herkesin yakından izlediği süreçte İyi Parti’nin, aslında başta MHP’nin olmak üzere sağdaki oyları bölmek için kurulduğu ortaya çıktı. PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP ile aynı masada, aynı tarafta olmayı içime sindiremiyorum. Ülkücü vicdanım daha fazla el vermedi. Aziz şehitlerimizin kemiklerini sızlatmamak için yuvamıza döndük.'' dedi.

 

MHP'Lİ VARLI: MHP 14 MAYIS SEÇİMLERİNDE ŞAHLANACAK

 

Tekin İncebaldır ve çevresinin MHP’ye katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Yarım asrı aşkın süredir Türk Milleti’ne hizmet eden, vatanımızın, milletimizin uğruna binlerce şehit veren Ülkücü-Milliyetçi Hareket ve içinde yer aldığı Cumhur İttifakı bu ülkenin sigortasıdır. Bu gerçeği bütün dünya bilmektedir. Partimiz bu seçimde şahlanacaktır. Bu vesileyle ifade etmek isterim ki MHP’ye verilen destek, Türkiye’ye, Türk Milleti’ne verilen destektir. Tekrar aramıza, yuvanıza hoş geldiniz; Allah hepinizden razı olsun.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana, Yusuf Kanlı, Muharrem Varlı, Süper Lig, oynayan futbolcu, Tekin İnce baldır, MHP, katıldı, geçti, katılım töreni, MHP Seyhan, Baha Bener
Yorumlar
Haber Yazılımı