Cübbeli Ahmet Hoca'dan Mansur Yavaş'a Olay Sözler
Haber Detayı
07 Mayıs 2023 - Pazar 09:05 Bu haber 2542 kez okundu
 
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Mansur Yavaş'a Olay Sözler
Cübbeli Ahmet Hoca, İHA ve SİHA'ları hedef alan Mansur Yavaş'ı çok ağır sözlerle eleştirip tepki gösterdi.
GÜNDEM Haberi
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Mansur Yavaş'a Olay Sözler

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü,  içinde yer aldığı Altılı Masanın siyasetçileri gibi İHA ve SİHA'ları hedef alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a tepki gösterdi.

 

6'LI MASADAKİ SİYASETÇİLERİN İHA VE SİHA DÜŞMANLIĞI 

 

Türklüğü Anayasa'dan çıkaracağını ve Kürtçeyi ikinci resmi dil olarak kabul edeceklerini belirten Ali Babacan, Altılı Masanın büyük ortağı CHP'nin Milletvekilliğini yapan Sezgin Tanrıkulu'nun yolundan giderek terörle mücadelede başarısı ispatlanan yerli İHA ve SİHA'lara dokunacağını açıkça dillendirmişti. PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin destek verdiği Altılı Masanın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçtaroğlu, İHA ve SİHA'ları amerikan şirketleri ile üreteceklerinden bahsedip yerli ve milli üretim yapan Baykar firmasını hedef almıştı. Son olarak, İttifak ortaklarından geri kalmak istemeyen Ahmet Davutoğlu da İHA ve SİHA'lardan rahatsızlığını dile getirmişti. Altılı Masanın olası iktidarında Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağı söylenen Mansur Yavaş ise geçmişteki Türk Milliyetçisi olma kimliğini tamamen unutarak, olası iktidarlarında İHA ve SİHA'lardan bahsedilmeyeceğini söyledi. Mansur Yavaş'a en sert tepki Cübbeli Ahmet Hoca'dan geldi.

 

TÜRKEŞ VE BAHÇELİ'YE HER ZAMAN DUA EDEN CÜBBELİ AHMET HOCA MANSUR YAVAŞ'I ÇİZDİ

 

Dini sohbetlerinde, Türkiye'yi işgal etmeye çalışan Komünistlere karşı verilen mücadelede 5 bin Ülkücünün canlarını İslam ve vatan için feda ettiğini hatırlatarak, Ülkücü Hareket ve MHP'nin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş'i rahmetle anan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye dualar eden Cübbeli Ahmet Hoca, MHP'ye ihanet ettikten sonra bile hala Ülkücü geçmişinden dolayı pek ses çıkarmadıkları Mansur Yavaş'a, İHA ve SİHA'ya karşı duruş sergiledikten sonra bir çarpı koyduklarını söyledi. 

 

CÜBBELİ AHMET HOCA: İHA SİHA NERENE GİRDİ? MANSUR YAVAŞ'A BİR ÇARPI KOYDUK

 

İçinde yer aldığı Altılı Masanın siyasetçileri gibi İHA ve SİHA'ları hedef alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a tepki gösteren Cübbeli Ahmet Hoca, sosyal medyada yayınlanan bir sohbetinde, ''Ülkücü kökenli, MHP kökeninden gelme diye Mansur Yavaş'a bir acaba koymuştuk. Şimdi ona da çarpıyı koyduk. Çünkü adam dünkü konuşmasında, evvelsi gün 'Artık İHA'dan SİHA'dan bahsedilmeyecek biz gelirsek' diyor. İHA, SİHA senin, benim namusumu koruyar ya. Ulan İHA, SİHA olmasa PKK bastı buraları. Benim karıma, senin kızına tecavüz edecek bunlar. Etmediler mi Doğu'da, Güneydoğu'da. Etmediler mi? Bütün Analar niye ağlıyor? Diyarbakır Anneleri kaç senedir orada nöbet tutup ne bahsediyor? Bunların kızlarını HDP binalarından dağa kaçırmadılar mı? İHA, SİHA senin nerene girsin ya? Senin nerene girdi yani. Niye rahatsız oluyorsun? İHA ve SİHA'nın sivri yerinden mi rahatsız oluyorsun, bir yerine girecek diye mi korkuyorsun?'' dedi.

 

O PARTİLERE OY VERİLMEZ. MÜSLÜMAN BU KADAR ŞUURSUZ OLMAZ

 

Küresel güçlerin Türkiye'nin etrafını kuşatmaya çalıştığı bir ortamda Savunma Sanayiinin önemine dikkat çekerek, 14 Mayıs seçimlerinde oy verilmemesi gereken partilerin isimlerini de sayan Cübbeli Ahmet Hoca, ''Savunmasız olur mu? Onun bin katı lazım. Allah Savunma Sanayimizde bizi dünyanın en güçlü devleti eylesin. Her tarafımız düşman. ABD Suriyenin dibinde PKK/PYD/HDP'nin adamlarına tırlarla silah verdi. Herkes topu bize çevirmiş, işgal etmeye çalışıyor. Allah fırsat vermesin. Burada siyaset yapmıyoruz. Cumhur İttifakı milli duruş sergiliyor. Muhalefetteki adam İHA ve SİHA'yı durduracağım diyor. Diğeri çıkmış 'kayyum atanmayacak' diyor. Lan, Diyarbakır'ın Belediyesine kayyum atanmasaydı, oradan vatandaşın çocuklarını dağa çıkaracaklardı. Yapmadıkları iş mi? Kim teröristlik yaparsa kayyum atanacak. Bizi yakan, bir takım sakallı cübbeli insanımız bunlara oy vermesidir. Müslüman bu kadar şuursuz olur mu? Bazı tarikatler, İyi Parti kanalıyla falan CHP'ye oy veriyor, batıla destek veriyor. Siz anladınız kimleri kast ettiğimi.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cübbeli Ahmet Hoca, yerli ve milli, üretilen silahlar, savunma, Ülkücü, Sözde Milliyetçi, siyasetçiye, ayar verdi, nerenize battı, 14 Mayıs seçimleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı