İmamoğlu İlçesi'nin Maske Üretim Kampanyası
Haber Detayı
10 Haziran 2020 - Çarşamba 17:49 Bu haber 3575 kez okundu
 
İmamoğlu İlçesi'nin Maske Üretim Kampanyası
Adana'nın İmamoğlu ilçesinde, coronavirüs salgını sürecinde İlçe nüfusunun iki katına yakın oranda maske üretilip halka dağıtıldı.
ADANA HABERLERİ Haberi
İmamoğlu İlçesi'nin Maske Üretim Kampanyası

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgınının Türkiye'de görülmesiyle birlikte harekete geçen İmamoğlu Kaymakamı Alper Tanrısever, coronavirüs salgını sürecinde Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri ve gönüllü olarak çalışan kadınların yardımıyla, İlçe nüfusunun iki katı oranında cerrahi maske üreterek muhtarlar aracılığıyla halka dağıttı.

 

50 BİN 800 ADET MASKE ÜRETİLİP HALKA ÜCRETSİZ DAĞITILDI

 

İmamoğlu Kaymakamı Alper Tanrısever öncülüğünde başlatılan maske üretimi kampanyasında, 27 bin 938 olan İmamoğlu İlçesi'nin nüfusunun iki katına yakın oranda 50 bin 800 adet maske üretildi. Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri ve gönüllü olarak çalışan kadınların yardımıyla üretilen cerrahi maskeler, kamu kurumlarına ve İlçe halkına ücretsiz olarak muhtarlar aracılığıyla dağıtıldı.

 

KAMPANYAYA KATILANLARA BAŞARI BELGESİ VE PLAKET VERİLDİ

 

Coronavirüs salgını sürecinde başarılı bir çalışma sergileyerek, İlçe Halkının maske ihtiyacını karşılayan Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri ve gönüllü olarak çalışan kadınlara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Saldamlı'nın katılımıyla gerçekleştirilen törende, İmamoğlu Kaymakamı Alper Tanrısever tarafından başarı belgesi ve plaket verildi.

 

aw038022-01.jpg

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Savaş Ağca dahil, oturan insanlar, ofis, masa, ekran ve iç mekan

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İmamoğlu İlçesi maske üretimi, maske üretenlere plaket, Adana İmamoğlu, Kaymakam Alper Tanrısever, coronavirüs, Covid 19, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı