İlkadım Belediye Başkanı MHP'ye mi Geçecek?
Haber Detayı
24 Temmuz 2020 - Cuma 13:45 Bu haber 4864 kez okundu
 
İlkadım Belediye Başkanı MHP'ye mi Geçecek?
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, MHP'ye geçeceği konusunda çıkan haberlere cevap verdi.
MHP Haberi
İlkadım Belediye Başkanı MHP'ye mi Geçecek?

31 Mart Yerel Seçimlerinde Samsun'un İlkadım İlçesi'nde İyi Parti'den Belediye Başkan adayı olup seçilen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Ülkücü fikriyata mensup bir siyasetçi olarak İyi Parti'de misafir olduğunu ve halkın faydasına olacağına inandığında parti değiştirebileceğini söyledi.

 

İYİ PARTİ'YE MİSAFİR OLARAK GELDİM

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Bayramı dolayısıyla gazetecilerle biraraya geldiği toplantıda MHP'ye geçeceği yönündeki iddialara verdiği cevapta, ''Gençliğimden bu yana Ülkücü kimliğimle bilinen bir siyasetçi olarak İyi Parti'den Belediye Başkan adayı olduğum süreçte, seçildikten sonra MHP'ye geçeceğimi söyleyenler oldu. Ben kimseye beni aday yapın diye bir şey söylemedim. Ancak İyi Parti ve CHP'nin ittifak ettiği bir süreçte beni aday yaptılar. Her kesimden oy alarak Belediye Başkanı seçildim. Ben İyi Parti'ye misafir olarak geldim. Misafir olarak buraya geldiğimde, öyle bir ortam bulmalıyım ki kendime zaten burası benim evimmiş diye söylemem lazım.'' dedi. 

 

BİR ÜLKÜCÜ OLARAK HALKIMA FAYDASI OLACAKSA PARTİ DEĞİŞTİRİRİM

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ''Ülkücü kimliği taşıyan bir siyasetçi olarak herkesin Belediye Başkanıyım. Bu yaşıma kadar makam elde etmek gibi bir derdim olmadı. Şartlar bu şehirle ilgili bir şey yapmamız gerektiğinde başka yere geçeceğimiz konusunda aklım kanaat gelirse giderim. Halkıma faydalı olacağına inanırsam parti değiştiririm. Topluma hizmet götürmek açısından gurur yapmanın bir gereği yok.'' dedi.
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İlkadım Belediye Başkanı, Necattin Demirtaş, MHP, MHP ye mi geçiyor, MHP Haberleri, Belediye Başkanı, parti değiştirebilirim, Ülkücü Haberler
Yorumlar
Haber Yazılımı