İletişim Başkanı Altun'dan Devlet Bahçeli Açıklaması
Haber Detayı
12 Mart 2021 - Cuma 01:56 Bu haber 14338 kez okundu
 
İletişim Başkanı Altun'dan Devlet Bahçeli Açıklaması
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin beyanatı hakkında açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
İletişim Başkanı Altun'dan Devlet Bahçeli Açıklaması

Milli ve şuurlu vatansever Türk gençlerinin milli bir görev üstlenerek, üniversite tercihlerinde İletişim Fakültelerini seçmeleri konusunda çağrıda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür eden Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye aleyhine 5. kol faaliyeti yürüten medya kuşatmasını kırmak konusunda Milli düşünen herkese sorumluluk düştüğünü söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'YE ANLAMLI ÇAĞRISINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’ye bu anlamlı çağrısından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemizin menfaatlerine karşı medyanın önemli bir bölümü 5. kol faaliyeti yürütüyor. Yalanlar üzerine inşa ettikleri gündemlerini hakikatin sesiyle buluşturmalıyız.'' dedi.

 

MEDYA KUŞATMASINI KIRMAK KONUSUNDA HEPİMİZE SORUMLULUK DÜŞÜYOR

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ''Bu medya kuşatmasını da kırmak ve sadece ülkemizde değil tüm dünyada hakikatin sesini yükseltmek için sürdürdüğümüz iletişim seferberliğinde hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Ülkemizin her bir ferdinin bu mücadeleye omuz vereceğine yürekten inanıyorum. İletişim Başkanlığı olarak ülkemizin haklı davasını dünyaya anlatma mücadelemizde İletişim Fakülteleri de önemli paydaşlarımız arasında yer alıyor. İletişim Fakültesi hocalarımızı, öğrencilerimizi ve tüm gençlerimizi Türkiye’nin iletişimini birlikte yapmaya davet ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, teşekkür eden, Cumhurbaşkanlığı, İletişim Başkanı, Fahrettin Altun, iletişim Fakültesi, Türk gençleri, üniversite, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı